älskade barn <3

Det är fortfarande varmt ute och jag har hunnit vara förbi staden en till vända, ätit på Max och hunnit bestämma med Jesper och Sandra att jag ska sköta Lovis imorgon fram till dom slutat jobba kring 1.
Jag tror att det kommer att bli jätte mysigt.
När jag har skött henne imorrn så ska jag direkt till Havsbadet där troligtvis mamma och pappa redan ligger och solar.
dagen imorrn kommer bli bra, sjukt bra!
nu ska jag fortsätta se film och kolla till hur färgen ser ut i håret.
Ha det bra allabarn!
PUSS.S.

sandras söta bild på Lovis 1 år!

090630

Jag har kommit fram till en sak, jag ahr inte varit såhär brun sen förra året när jag var i turkiet fast d¨å brände jag mig litegrann också eftersom att jag glömde ta på mig solskyddsfaktor sista dagen.
Nu har jag använt det precis varje dag och har inte bränt mig nånting. Jag är överlycklig!
Idag vaknade jag klockan 9 men orkade själv inte stiga upp eftersom att jag sov under dagen igår så jag var väl uppe till halv 4 eller nått sådant. Jag kände absolut inte för att väcka en sur och morron trött anton eller att sätta mig i en stekhet bastu-bil när jag själv höll på att dö av TRÖTTHET,
Jag sov vidare till 10 och sedan började vi att göra oss klara för att fara på havsbadet.
Anton hade ingen som helst mat hemma och vi höll på att svälta ihjäl så innan vi for till havsbadet så stannade vi upp vid kvartersbageriet och drack/åt en cola och en räkmacka var.
Klockan 12 for vi vidare till Havsbadet och solade , det blev dock inge bad för mig idag det blåste allt för kallt men jag bättrade på brännan som jag lovade mig själv iallafall så det är jag nöjd med.
Min lillasyster råkade ut för samma sak som jag gjorde förra året, hon brände sig och fick solexem+små blåser över hela ryggen. Jag tycker väldigt synd om henne måste jag säga eftersom att man inte kan sola det minsta när man har så men jag har tur som har botemedel för sådant. Men just nu ligger hon på Havsbadet och dör i husvagnen och jag orkar inte köra dit med det, tyvärr syster du får vänta tills imorrn!
Förutom att jag har varit förbi stan och käkat, varit på havsbadet och solat så har jag dessutom gått igenom staden också. Det avr ett bra tag sen så jag tyckte att det var dax nu när man fått lite pengar på kontot. Jag köpte hårfärg så jag kan bättra på min blonda look och anton köpte svart hårfärg så att han får bättra på sin svarta och det kan jag lova behövs. Han har bara sådär en halv meters utväxt! men int göre nå, jag älskar dig ändå darling. <3
Imorrn börjar dagen som vanligt på havsbadet och sedan på kvällen så har jag ingen som helst aning om vad som händer och sker, det får jag se helt enkelt.
Men nu hade jag tänkt fduscha av mig och sedan fara vidare till Anton och klippa han plus färga håret på både han och mig själv. Klippte av dryga 7 cm från mitt hår igår och det kändes kan jag lova. Jag kände att jag fick en liten tår i ögat men det var ett bra tag sen jag klippte mina tioppar och jag vet att om jag inte hade klippt av allt detta så skulle det ändå gå av varje gång jag kammade det och det var tiovigt ungefär så det var väl värt det antar jag..
well,well.. Nu ska jag som sagt duscha av mig och sedan fara, klockan springer ifrån mig känner jag.
ha det bra allihopa!
PUSS,S.


090629

Idag har det varit en väldigt stillsam dag med inte allt för het värme men ändå någolunda soligt. Dagen började med att jag vaknade kring 11, hade försovit mig eftersom att min väckarklocka inte ringde. Jag sprang upp, ropade på linda och väckte min älskling som fortfarande låg kvar och sov. När jag ropade på linda så sa hon lugnt att vi inte skulle vara på havsbadet förens 6 eftersom att det inte var soligt alls där.
Jag gick lugnt och la mig i sängen igen och sedan steg jag upp efter ett tag igen eftersom att det är rent ut sagt omöjligt för mig att somna om om jag redan vaknat och stigit upp.
Så jag gick upp och sattemig framför datorn och tog det lugnt ändå fram till att anton tyckte att det var dax att stiga upp, då var väl klockan 12 ungefär.
Vi stannade kvar hemma hos mig ett tag, såg klart en film och sedan for vi vidare till Anton och när vi kom dit så lyckades jag somna så jag sov från 1ungefär och ändå fram tills halv 5- kändes väldigt skönt!
Vi for till Havsbadet, åt och spelade boull (eller hur det stavas?) och sedan klockan 8 så for vi hem till Anton igen och nu ska vi se film. =)
Imorrn blir det Havsbadet och den här gången ska vi absolut vara iväg klockan 9 om jag så måste slita upp anton ur sängen! Dom säger att det ska vara väldigt fint och soligt imorrn, runt 30 grader varmt tror jag det var så då blir det att bättra på brännan hela dagen.
Nu ska jag göra älsk sällskap och sätta mig och se film med han, fast först tänkte jag bjuda på några bilder
som Linda tog under båtturen igår.



Det var väl som alla, nu ska jag som sagt gå.
Ha det bra alla barn!
PUSS,S.

En dag med 32+grader, solbänna, båttur och lyx!

Heela dagen idag har spenderats på Havsbadet tillsamans med familj och vänner. Det har varit riktigt trevligt och det har varit bännande hett hela dagen lång, jag vaknade kring 12 och sedan började jag packa ner vatten och kläder sen for jag och direkt jag kom in på stranden så höll jag på att dö av värme, ja det gick knappt att gå i sanden om man säger så. Vi stannade på stranden till 4 ungefär och sedan for vi vidare och handlade mat till imorrn när vi ska tillbaka på Havsbadet igen och när vi satt i bilen påv'g mot affären så ringde Lars och frågade om vi ville följa med och äta på resturant på havsbdet och sedan fara ut med båten tillsamans med Han och Ingela.
Pappa tackade ja så vi skyndade oss iväg och handla och när vi kom tillbaka så var dom redan framme vid resturanten så jag fick mig en gó matbit idag + en lång och väldigt härlig åktur med Lars otroligt snygga båt. I LOVE IT, helt underbart.
Dagen blev extremt lyckad och det var även dagen igår.
Igår kväll festade jag med Sofia, Anna mfl vilket också var oerhört skojj. Från början av kvällen så var vi hos Anna, kring 11 ringde vi efter en taxi som kom och hämtade oss och sedan for vi vidare till staden. Vi hade tänkt att gå in på 1906 men det gick inte så bra pga för hög ålder så det var bara att vända på klacken och gå vidare till Pentryt.
'Inne på pentryt så möttes vi av Tobias. Ante och Jens samt många fler goda vänner.
Jag och Jens delade på en öl i baren och sedan var festen i full gång. kring 3 gick jag och sofia och mötte upp Anna igen så vi gick tillsamans med några pojkar vidare till Big boy och käkade vilket var väl behövligt. jag höll på att svälta ihjäl rent ut sagt.
När jag ätit där så fixade jag skjuts hem och sedan kring 5 var jag innanför dörren hemma igen och då satte jag mig vid datorn och pratade med Anton ett tag innan jag gick och la mig. Resultat: Bra kväll!

Nu ska jag klä på mig nå kläder, har inte hunnit göra det eftersom att jag duschade precis innan jag satte mig vid datorn och orkade som vanligt inte slita mig. Anton har ringt så jag måste fara iväg och hämta han i Bergsviken hos Jimmy.
Bilder från idag kommer troligtvis in imorrn :]
Ha det bra allihopa!
PUSS, S.

Tänkte bjuda på några bilder från ikväll!:)




Det var alla och nu ska jag lägga mig, är dödstrött.
Godnatt!

Brun, and I like it!

Har varit på havsbadet idag igen med Anton eller man kan inte riktigt säga att jag var där med han. Jag for dit med han iallafall men han var så bränd så han var tvungen att fara hem efter 1 timma ingefär. Jag tycker verkligen synd om han för det är inte direkt kul att bränna sig men så går det när man inte smörjer in sig. Tack och lov för solskyddsfaktor!
Jag har iallafall använt solskyddsfaktor varge dag nu i tre dagar undertiden jag varit på Havsbadet och det är jag väldigt glad över  nu när jag ser hur mycket Anton har bränt sig som inte har använt det.
Idag hade jag på mig min nya klänning så jag passade på att visa den för mamma och hon blev också väldigt kär i den så hon bad mig köpa en till henne också, det gjorde jag fast inte en blommig utan en ljusblå. Den ljusblåa var också väldigt söt och jag tyckte även om den men jag får väl låna den av min mor för hon har bara small, en storlek större än jag så det borde väl gå. Det hoppas jag verkligen!
Snart ska jag gå och duscha och sedan ska jag fara till Anton, det är Lördag idag men jag känner absolut ingen skillnad alls på dagarna nu när det är sommarlov. Jag menar, vad spelar det för roll om det är lördag när man är lika ledig alla övriga dagar också? Jag anser att alla dagar är lika bra nu men tyvärr så är det ju inte så föralltid. Det är bara på sommarlov det är så bra. Under skoltiden är det ett helvette måndag-fredag, iaf för mig.
Idag blir det nog bara att ta det lugnt för mig och Anton. Vi har osett en film som vi hyrde igår eller jag har den osett eftersom att jag somnade i början av Den, vad kan klockan ha varit? 11 kanske.
 Grymt skönt med en tidig kväll och jag tror att det blir så även ikväll.
Nu hör jag att åskan går så jag måste stänga av alla datorer och dra ut dom!
Ha det bra allihopa,
PUSS,S.

because your mine i walk the line..

idag har jag och anton varit och badat på havsbadet tillsamans med Mamma sedan så träffade vi en massa annat folk där också. I luften var det varmare än igår, igår blåste det väldigt mycket och det var rätt så kyliga vindar så jag var nästan tvungen att tvinga mig själv att ligga kvar i solen- hade gåshud under hela tiden jag låg där.
Idag fläktade det underbart skönt, solen sken och det var inga som helst moln på himlen så långt ögat kunde nå.
Vi låg på stranden och solade ändå från 10 på morron till 4 på dagen sedan for vi hem.
Jag har dessutom badat mer än vanligt idag men det beror nog på att det var så otroligt hett i luften, man stektes totalt!
när vi for hem från havsbadet så for vi hem till svensbyn och hämtade Linda och minda pengar, sedan for vi vidare till staden och kollade på några affärer- jag köpte en urgullig blommig klänning. En typ av tubtopp med lite vidare nedtill.
Kring 5 ungefär så käkade vi på subland och sedan for vi till Antons syster för att han skulle hämtapengar av hans föräldrar som då också var där tillsamans med dom.
Dom var på Johanna och Mårtens stuga och för att komma dit så måste man köra på en ganska lång, först grusig och sedan blir vägen mer av en bredare "stig" med en massa kvistar, gräs osv..
När vi tillslut kom fram så hämtade Anton sina pengar, vi satt inne i stugan och drack dricka och pratade lite.
Sedan när vi skulle fara så hade jag som alltid problem med att ta mig ut därifrån så jag körde fram, backa, körde fram, backa och sedan så skulle jag nog klara av att ta mig förbi om jag nu inte hamnar för nära den stora stenen på höger sida..
Jag klarade mig lätt och smidigt, trots att det är väldigt trångt förbi den där stenen så jag började att gasa som vanligt med ratten fortfarande en aning för mycket till höger och sedan hör jag hur det smäller till och ratten girar tillbaka åt motsatt håll och bilen stänger av sig.
Helvette, utbrast jag. Vad fan var det som hände?
Jag springer ut och kollar under höger sida på bilen och ser två bucklor och sedan ser jag en övertäckt stubbe under bilen. Jag gick in i bilen och försökte backa från den men bilen bara la av så Anton gick och hämtade sin pappa så dom fick putta den bakåt så vi skulle kunna ta oss därifrån. Det gjorde dom och sedan började vi köra därifrån.
När jag höjer hastigheten till 70 så börjar bilen att dra åt höger och låta väldigt högt så jag saktar ner igen och då upphör ljuden. Jag fick köra runt 50 ändå hem och sedan ringde jag till Jesper så han fick komma och kolla på den.
Vi tog en tur men självklart är det svårt för han att bedöma vad det är för fel som aldrig kört bilen förut men troligtvis så är det så att det har blivit hål i avgassystemet och eventuellt nått annat fel men den är körbar än så länge iaf.
Jag känner mig inte stolt eller duktig alls alltså. Jag har haft körkort i dryga tre månader och har redan råkat ut för saker.
ojojoj.. Det gäller att ta det helvettes lugnt i fortsättningen om jag ska ha någon bil kvar.
nu ska jag dra vidare till staden igen, kanske fara förbi far så han får kolla på den lite. Också får vi hoppas på att det inte är något större fel på den.
Ha det bra allihopa!

PUSS, S.

Sådär ser bucklorna ut, inte alls särskilt vackert om man säger så! ;s


och sedan tänkte jag avsluta med lite bilder på min nya klänning Söt va?:)

Love u!


Pictures!









Jag laddade upp bilderna idag iaf, det finns fler också men jag orkade som vanligt inte ladda upp alla.
men här har ni ganska många av dom iallfall, det saknas bara några.




Grattis määämi!

Idag fyller min mamma hela 43 år, det var så roligt när vi satt i bilen och hon sa: snart fyller jag år har ni köpt någon present? Jag sa att jag inte hunnit göra det än men att jag vet vad hon ska köpa sedan sa jag: Hur känns det egentligen, nu börjar du bli gammal, hela 43 år..
Mamma utbrast: Men nej, vad säger du? jag fyller faktiskt bara 42.
Sedan blev hon ledsen när hon förstog att jag hade rätt. Slutsast; hon anser att man är gammal när man passerat åldern 42.
Hennes present bestog av det hon älskar : hårspray och lipsyl sedan så älskar hon en sak till också tuggumin men det glömde jag tyvärr av att köpa men huvudsaken att hon är nöjd.
Idag har vi varit på havsbadet sedan klockan halv 11 ungefär och jag har definitift plågat mig själv i solen för jag kan lova att solen stekte men samtidigt så blåste det så inni jaa.. Så det blev ändå väldigt kallt. Jag frös men bestämde mig redan igår att jag skulle bli brun idag så jag tvingade kvar mig i solen liggandes på rygg.
Jag har även badat tillsamans med alexandra och Linda och för dom som inte tror mig så har jag BILDBEVIS. Dom bilderna sätter jag in antingen imorrn eller sen idag för jag orkar inte just nu ska gå ut i solen igen för här blåser det inte lika mycket.
Nu ska jag gå ut.
PUSS,S.

090624

Idag har jag jobbat igen, från klockan 8 på morron till klockan 4 på dagen. Jag kan lova att det var extremt slitigt att stå på stegar och balansera men trots allt väldigt roligt. Att måla är ändå en sak som jag tycker mycket om och jag tror att det är därför jag gör det direkt någon frågar mig. Jag har målat både farfars stuga och hans boda, lätt var det inte, ganska mycket pillerjobb men jag tror trots allt att det som var jobbigast var att stå på en stege flera meter upp i luften med världens största höjdskräck.
Nu har jag iallafall gjort bort det så nu är det bara att klippa gröset kvar till honom när han ringer, om han gör det vill säga-. Jag fick iallafall mycket beröm när jag målat klart, det blev en väldig skillnad och därned väldigt fint. Allting såg så mycket frächare ut med ny färg. Jag målade upp en burk med 10 liter målarfärg, att det skulle gå så mycket färg trodde jag aldrig men tydligen så!=)
'Direkt jag kom hem igen så gick jag och la mig framför en film och somnade gode direkt. Det var det skönaste på länge, men att sova till en film i soffan eller en film överhuvudtaget är aldrig fel, brukar oftast vara skönare än att somna i sängen utan nånting alls.
Snart ska jag fara vidare till Anton, har ingen aning om vad vi ska hitta på men jag är fortfarande väldigt trött så det blir nog inget speciellt skulle jag tro. Imorrn ska jag upp tidigt igen, ska följa med mamma och Linda till havsbadet, anton ska också följa med så det blir mys. Äntligen ska jag få sola och bada.
Det har varit fint väder i två dagar nu förutom den lilla skuren som kom igår, eller snarare den lilla "stora" skuren med spöregn och haglande ärtor..
Har inte hunnit ta mitt premiärdopp än men förhoppningsvis kommer det väl imorrn?
Nääni nu ska jag allt pallra mig vidare.
Ha det bra allihopa!
PUSS, S.

*

Jag klarade av att stiga upp 10 minuter i 7 imorse, det trodde jag minsann inte eftersom att jag somnade kring halv 3.
Det var ett helvette men jag kan faktiskt erkänna att jag är glad att jag for eftersom att solen sken rakt mot mig hela tiden jag målade. Kring halv 12 ungefär så började det att åska och då menar jag inget ynka muller utan snarare blixtrar och dunder. Det var riktigt hemskt för mig som är åskrädd och jag kan berätta att jag inte kände mig särskilt trygg upp på en stege. Så jag gick in och tänkte stanna inne tills åskan upphör och nog var det tur att jag gick in alltid för först började det regna- spö i backen och sedan började det hagla stora ärtor typ så det blev inge mer måla för min del just idag.
Jag fick förskott i pengar, dock bara 200 kr men det räckte gott och väl till en middag och bensin till bilen. Jag blev nöjd!
imorrn
ska jag fortsätta igen, har endast  2.5 väggar kvar så det tar nog inte allt för lång tid sedan så ska jag lägga av dom pengarna till en helg biljett på Pdol.
Förutom att måla så har jag då som sagt ätit middag, gjorde det i stan och sedan när jag ändå var i stan så hämtade jag min tunika hos mia och sedan for jag och anton hos mormor och hälsade på. Hon städade husvagnen när vi kom så jag fick en kartong med kaffe koppar, eller det lär väl snarare bli the koppar för min del, underlägg till koppar/glas och och vanliga tallriks underlägg. Kan vara riktigt bra att ha till sen när man flyttar hem ifrån. Det tackar jag för!:]
Hos mormor satt vi och fikade, anton blev utskälld av mormors hund Ronja för att han inte kastade boll med henne så han fick sitta ett bra tag med det. Förutom det så fikade vi och pratade. Riktigt trevligt var det faktiskt.
Nu hoppas jag bara på att det är lika fint väder imorrn så jag kan måla och vara ute. Jag fick ju faktiskt en gnutta färg i ansiktet och jag hade inte tackat nej till lite mer färg :)
Nu ska jag och Anton fara vidare till han, ska försöka göra en tidigare kväll idag, men jag får se hur det går.
Ha det bra allihopa!
PUSS,S.

@målare, igen!

Det blev inte så fint väder somjag trodde att det skullebli idag så idag hände som mest ingenting. varit hemma tillsamans med anton och sedan ringde min farfar kring 7 och frågade omjag kunde komma och måla hos han imorrn. Det går självklart jätte bra. Så imorrn blir det att stiga upp klockan sju för att börja så tidigt som möjligt, det var nämligen mer än vad jag trodde som skulle målas men int gör de nå. Jag börjar ju nästan bli van att agera målare, tredje året i rad nu=)
Imorrn är alltså dagen fullbokad fram till 2-3 ungefär och sedan får jag helt enkelt se vad som händer, jag hittar garanterat pånått skojj. Kanske ringer till min vän sofia och hör vad hon gör. Skulle verkligen vara jätte roligt att hitta på nånting tillsamans med henne.
Idag har jag hunnit fara med anton och handla på coop sedan har vi varit hos hans syster på hennes stuga och där kan jag lova att det kryllade av mygg, Dom jävlarna - dom hade man allt klarat sig utan..
Nu blev jag less på att sitta här vi ska sätta oss och se film nu för egentligen borde jag  sova. Kommer aldrig att orka upp imorrn, det är fan kört för min del..
Nu ska jag gå.
Ha det bra!
PUSS,S.

Finnaly!!

äntligen fint väder, idag blir det att sola! =)

nej det blev ingen solig dag det här heller, nu började det regna..
god danmit!

massage?

Min rygg gör ont och jag har blåmärken på mina ben.
kan det möjligtvis vara för att jag halkade på en plastpåse på sista trappsteget i helgen?
jag har ingen aning, det enda jag vet är att jag alltid lyckas och att anton ska få massera mig ikväll.
Kvällen räddad?
I don't think so..
haha!


Lovis plockar blommor i gräset :)

Galen, rolig men ändå helt otrolig. Helt klart en midsommarhelg att minnas.

Midsommar blev riktigt kanon, och ja vi hade riktigt roligt faktiskt.
jag har ingen som helst aning om när vi somnade det enda jag vet ör att jag somnade VÄLDIGT snabbt.
Kring 6 på morronen vaknade jag och johanna av att det ringde på fredriks mobil så hon svarade och var inte allt för glad. När jag pratade med johanna efter teleonsamtalet så vaknade anton av att vi pratade och sedan även philip. Jag var så extremt törstig så jag gick upp och sökte efter nånting att dricka efter ett tag så hittade jag våran cola. Tyvärr så är inte cola det godaste att dricka när man är nyvaken och sliten så jag drack inte särskilt mycket och det släckte definitift inte min törst det minsta. Efter ett tag somnade vi om igen och vaknade kring 1 och då var det inte bara jag som var törstig. Phille haltade in i den andra stugan på sin onda fot och kom tillbaka med en kanna fläderblomssaft som han påstod var vatten. Alla drack ändå tills kannan var slut och sedan steg vi alla upp. Ute var det sol så jag satte mig på bron och solade ett väldigt litet tag och sedan gick vi in och letade mat. Dock så var nudlar och macaroner det enda vi hittade men det fick duga. jag fick endast i mig 3 tuggor och sedan började jag må illa.
Kring 3 for vi därifrån och vidare hemmåt, Alla vardera hem till sig.
Jag och anton var väldigt trötta efter gårdagen så jag somnade direkt jag kom hem utan att plocka ur väskan vilket jag fortfarande inte har.. Vi hade inga planer alls under dagen så jag fortsatte sova ändå fram tills klockan var halv 7 då kände jag att det var dax att fara vodare till anton igen.
Kring 8 for vi och hälsade på antons hela familj på Johanna och Mårtens stuga i stan och när vi precis kommit fram så ringde min syster, hon ville ha skjuts till skellefte.
Vi hade fortfarande inga planer så vad gör man inte för att fördröja tiden, vi skjutsade henne till skeå men hon han endast vara där i sådär 1/2 timma så skulle alla hem därifrån. Stackarn fick betala en hel del för att ta sig dit och sedan även ytterligare ett pris för att ta sig in och sedan ska alla hem när hon kommer. Ja så otur har man ibland, sånt är livet.
Dom fick självklart åka med oss tillbaka från skellefte också. När vi kom hem igen så somnade vi på direkten och så har min helg sett ut helt enkelt. Galen och rolig!
tänkte slänga upp några bilder tagna från midsommarafton.





sådärja, det var väl alla tror jag. =)
nu ska jag skynda mig tillbaka till anton igen, vi ska se film =)
Ha det bra allihopa!
PUSS,S.


I mörkret hos mig om igen, i mörkret hos mig om igen. Du och jag och tystnaden om och om och om igen..

Idag har jag varit på dåligt humör hela jävla dagen och jag är fortfarande på dåligt humör men jag måste erkänna att det börjar avta. jag skulle gärna vilja få ut lite ilska här på bloggen eftersom att det inte går att ta ut annars.
 Jag måste bara få säga, hur vågar du förstöra min dag, en dag som denna dessutom. Dagen före midsommar, dagen före den dagen man tar sitt första dopp för sommaren, dagen före den underbaraste dagen som finns.
att köra 8 mil i onödan är ingenting man hoppar upp och glädjer sig över men för dig är det en självklarhet. fyfan säger jag bara ^^ du har inte körkort så du vet inte hur mycket bensin kostar att köra idag. 13 kr/liter!!  Grattis du fick mig att gå minus 80 kr idag pga att du inte ens vet vars du sätter kläder som inte är dina!
puuuuh, tack nu fick jag ut lite ilska så nu mår jag bättre.
Även om jag har varit på VÄLDIGT dåligt humör så har jag faktiskt varit glad och skrattat också. jag har nämligen varit förbi söta, underbara Lovis. Vi har hunnit vara både inne och ute, hon har gungat, lekt med stenar och blockat blommor i gräset.
Just nu håller jag på att tvätta mina byxor inför morgondagen, mina älskade vita jeans från bik-bok, Gbg. Har inte sett dom någon annanstans så jag är väldigt rädd om dom eftersom att det var några år sedan dom köptes. Jag köpte dom faktiskt när jag var tillsamans med mitt älskade fotbollslag på gothia cup och spelade fotboll. det var verkligen en oförglömlig vecka.
Anton sitter i rummet bredvid, framför datorn han också men jag tror ärligt talat att han bara sitter där för att fördröja tid den här gången, eftersom att jag inte riktigt har tid. Jag har precis packat allting inför imorgon och jag hoppas verkligen att det kommer bli jätte roligt. Men jag har ju min älskade Johanna och med henne har man alltid roligt. Sedan så är det ju några till söta tjejer som är väldigt bra och roliga dom med.
Nu hade jag tänkt gå och göra min pojkvän sällskap han ahr nämligen hunnit lägga sig i sängen medans jag har suttit här och skrivit för det blev ett rätt så långt inlägg inte sant? Ja det blev det.
Ha det bra allesamans nu går jag och sussar!
PUSS, S.

bad,bad,bad

Idag är jag glad. Böt navelsmycke igår till ett utan hänge och den här gången i titan och äkta silver.
Jag tror att andledningen till att mitt hål i naveln blev svullet och ömt var pga att anton slet upp hålet litegrann sen så har jag troligtvis nickelallergi så då gjorde det inte saken bättre att ha ett navelsmycke som var i oäkta silver i naveln. Nu är det iallafall som vanligt igen, svullnaden har gått bort och det är inte ett spår efter nått rött. Däremot är det fortfarande lite ömt men det går säkert bort det med.  Tack och lov, jag slapp jag ta ut det iaf! :>
Idag fick mamma sin semester så hon sitter inne i köket och dricker ett glas vin medans hon gör kycklingsallad. Jag har fortfarande inte ätit en enda godis och känner mig inte särskilt sugen heller. Däremot så måste jag börja ändra på mina matvanor eftersom att jag inte äter nånting längre. Jag rasar i vikt fastän jag inte vill det egentligen jag vill inte bli mindre än vad jag redan är. Jag har iallafall bett mamma köpa hem frukt, det har hon gjort så då äter jag lite bättre iallafall men jag har verkligen ingen som helst aptit så det ska bli gott med vanlig sallad då kan jag nästan slå vad om att jag kommer äta. Min mamma har också börjat märka att jag inte äter nånting så hon frågar mig varje dag vad jag vill ha för mat idag men det enda jag är sugen på är soppa eller sallad. Jag hoppas på att det går över snart annars kan jag aldrig börja
träna igen. Jag kommer inte ha styka till nånting om jag fortsätter såhär.
Nu ska jag gå och toppa mitt hår och sedan ska jag ringa Anton.
Ha det bra allihopa.
PUSS,S.

Our last summer- memories that remain!=)





I Love, I Love, I Love beeing in Love!

Idag är det lika tråkigt väder igen så jag har bara legat inne hela dagen... Nästan. Jag har fatiskt hunnit vara förbi Farfar och hämtat nå grejer sedan så har jag också hunnit vara förbi havsbadet, jag var väl hemma kring 2 eller nått sånt sedan har jag sovit sen dess och vaknade alldeles nyss. Jag anser att det inte finns nån anledning att stiga upp om det inte är väder som duger till att vara ute dessutom så har jag ont i magen.
Anton har slitit i mitt navelsmycke så det började blöda och nu gör det ont, har haft ont i två dagar så jag hoppas att det inte blir infekterat eller så för då tar jag ut det. Jag har aldrig haft en infektion och tänker inte ha det heller då är det ingen idé att ha kvar det. Iallafall så blev jag väldigt arg eftersom att det gjorde ont så jag tvingade han till att hålla ett vad/ tävling med mig som går ut på att vara utan godis/ chips så länge som möjligt. Samt att han måste gå på en promenad med mig nån gång när jag ber han. Han har aldrig följt med mig på promenad, han är för lat och eftersom att jag går lite längre än en mil varje gång jag går så är det på tok för jobbigt för honom. Men nu har han inget val för nu har han lovat.
Sommarlovet har nu kommit in på sin första vecka och jag känner fortfarande ingen som helst sommarkänsla. I helgen så ska vi följa med Dennis, Linda, Anton, Johanna, Fredde mfl till Dennis stuga i Rosvik (tror jag det var) och festa sedan ska alla sova över i en annan stuga. jag tror att det blir väldigt roligt bara vi får fint väder!
Förra midsommar var jag hemma med Anton som var magsjuk. Hade inte hjärta att fara ut och festa och ha roligt medans han låg hemma och dog så jag stannade hemma med han men det gick iallafall bra. Vi hyrde en film och satt inne. Inte världens bästa midsommar men vad gör man inte för sin pojkvän?
Påtal om honom så ska jag fara dit och äta just precis nu så ni får ha det så bra allihopa!
PUSS,S.

Älskade, efterlängtade Sommarlov!!:]

vad ska alla göra en dag som denna, ruggig, regnig och dimmig dag? Inte konstigt att man inte fått sågon som helst sommarkänsla än, jag kan inte riktigt fatta att det är sommarlov än men det kommer väl de med, så fort man fått lite bättre väder!
idag blir det nog bara att sitta inne med anton, mysa och se film om ingenting annat dyker upp men det tvivlar jag väl på.
Imorrn är det måndag och en dag närmare studiebidraget, jag längtar som i helvette eftersom att jag inte fått nått jobb och mina pengar redan är slut, bra början, NOOOOOOT.
I helgen blir det iallafall att stå på loppis, vi har fått en massa saker av både farfar och av Johanna och Mårten så nått ska vi väl alltid få sålt. Det tvivlar jag inte ens på eftersom att vi tjänade gode precis 200 spänn förra gången det var loppis och ändå så hade vi HELT FEL saker.
I veckan har jag inga som helst planer men det blir väl att hitta på nått jätte kul så fort det blir lite bättre väder. Jag vill fara till halvsbadet med husvagnen, bada, festa och leva loppan men så länge det är sånt här väder så blir det väl inget utav det men det återstår ju att se.Nu måste jag göra det som mamma tjatat om i några dagar nu, STÄDA. Hon säger att det ser ut som en soptipp men det gör det ju inte. Det är ju inte skräp utan mina underbara kläder som ligger utspritt på mitt golv ;> jag vet att jag inte har varit särskilt aktiv på nån dag och inte kommit med särskilt mycket men det är helt enkelt så att det inte har hänt nånting förens nu när det blev examen så jag kom med allt på en och samma gång istället. Jag lovar er att återkomma i veckan om det händer nått mer händelserikt.
nu ska jag som jag sa tidigare, gå och städa!
Ha det bra alla.
PUSS,S.

A walk to remeber.


Examen :]

två dagar sen jag har uppdaterat nu, jag vet. Jag har haft så mycket att göra och saker som skulle fixas innan examen så det är inte sant. Nu när vi ändå har kommit in på ämnet examen så kan jag berätta vad jag gjorde.
Det började med att jag vaknade väldigt tidigt, halv 9 för att vara exakt. Då gick jag upp, duschade, valde kläder och åt frukost. Klockan 10 kom Sofias mamma och hämtade mig då for vi till strömbacka och jag fick kolla när Petter sprang ut tillsamans med hans föräldrar, jennie,jesper, Sandra, Sandra, Lovis och Wilma. Det var så roligt för när petter sprang ut så höll jag i Lovis och direkt hon såg petter så började hon peka på han och skrek " där,där" Så jag fick lämna över henne till Petter direkt han kom.
20 över 12 så gick vi till bilen igen och åkte vidare till Kalix, Vi fick köra som idioter för att komma i tid och när vi kom dit¨så hade vi endast nån minut till godo. klockan 2 när dom egentligen skulle springa ut så kom dete n massa andra program ist så vi fick stå och vänta i en halv timme ungefär innan dom sprang ut, det var iallafall värt det för det var så¨himla kul att se och jag är så himmla glad att jag följde med. Grattis Sofia!
Jag var väl hemma ungefär 6 och sedan for jag vidare till Patrik där alla mina kära vänner var. Jag började dricka och sedan åkte vi med Dennis vidare till staden. Festen började vid båthamnen men vi hann gå runt lite överallt innan jag ringde till Johan och vi gick dit. Där var det en massa folk som festade och vi hade verkligen jätte roligt!
Efter att vi varit hos Johan ett tag så hade dom tänkt gå ut så då var det bara att gå vidare igen, dom gick tillsamans med oss in till stan och sedan var dom med oss där ett tag också.
Så såg våran kväll ut ungefär och jag lovar att det var roligare än vad det låter, jag tycker att det var en kanonkväll!
ungefär 5 på morron var vi hemma hos mig, jag gjorde lite omelett och sedan gick vi och la oss och jag somnade ganska direkt kan jag lova. :]
Nu ska jag gå och tvätta bort håret från hårinpackningen men först slänger jag in några bilder från examen:)



.
Sofias Student =)




Jag, Ozzy och Anton =)
och det var alla.
Ha det bra!
PUSS,S.

12/6 - Grattis till alla lyckliga studenter!

Bra dag/kväll igår, sista dagen med klassen var vi hemma hos Ida i blåsmark, spelade kubb och mös.- Där stannade vi till 1 ungefär sedan for vi hem. När jag kom hem gick jag och satte mig framför datorn en snabbis sedan for jag vidare till Anton och väntade på besked om när vi skulle få våran platta öl. Johanna ringde mig kring 4 och sedan for jag hem och var med henne. Vi gjorde oss klara och kring 6 kom plattan så vi började dricka redan hemma hos mig och sedan kring 8 for vi vidare till Hanna där några folk var och festade. Där stannade vi kring 12 sedan kom Tosse och hämtade oss och vi for hem igen och sov.
Imorse vaknade jag av mig själv av att jag var väldigt törstig så det var bara att kliva upp och ta ett glas vatten. Eftersom att jag är så morronpigg så var det ingen idé för mig att ens försöka somna om så jag steg upp, valde klänning och sedan gick jag och åt frukost- det blev ett glas juice, en macka och lite youghurt och gott vare!
Nu ringde just Sofias mamma och sa att hon for från sjulnäs och ska komma för att hämta mig så jag ska börja gå till fönstret och se när hon kommer. Idag tar Sofia och många andra av mina kära vänner studenten, vi ska först förbi backa så jag får se om jag hinner se nån av dom skulle vara roligt.
Nu måste jag gå, återkommer imorrn eller senare idag med bilder från gårdagen och idag :)
Ha det bra!


orkar inte lägga ut alla, men det finns fler på Pixbox.
PUSS,S.

I'll show you mine if you show me yours first, let's compare scars I'll tell you whose is worse

Hej alla snyggisar!
Idag har jag haft en kort dag men massor att göra. Vaknade klockan 9 och halv 10 körde jag från anton till skolan. När jag kom till skolan så gjorde jag klart min barnbok som jag hållt på med ett tag. Det var väldigt jobbigt och den blev sämre än förhoppningarna men den var helt klart duglig, katarina sa att jag var en fantast på att både rita och skriva hur hon nu kan tycka det förstår jag inte. För det första så hade jag väldigt brottom och var därför väldigt stressad sedan så hade jag annat som skulle göras också som att göra två kapitel i projekt och företagande och dessutom så hade jag en intervju ogjord också men snabbt ringde jag till pappa för att få min farbrors nummer och sedan ringde jag och han hade tid att ta interjuen halv två så då bestämde vi så.
Jag hade inte mycket att göra i skolan förutom att plocka ur skåpet så jag gjorde det och lämnade tillbaka alla böcker som jag glömt lämna in. När skåpet var tomt så gick jag in till stan och köpte ett 3-pack tunna tights för 29.50 på H&M- sjukt billigt och tur är väl det eftersom att dom bara håller 1-3 ggr för en sån som mig som absolut inte kan se vart jag ställer fötterna eller ser vart jag sätter mig när jag är på lyset. Förhoppningsvis så håller dom här tightsen ett tag nu framöver så jag slipper köpa nya varge månad.
När jag köpt strumpbyxorna så ringer anton och frågar om vi ska mötas, han skulle nämligen in och ta en matbit. Vi träffades på gina-tricot och sedan ringer Johanna och frågar om jag kan hjälpa henne att färga hennes hår, det kunde jag så efter att vi ätit jag och anton så går vi och möter min farbror, jag gör min intervju och sedan far vi hem till Fredde och hämtar upp Johanna. Nu har jag varit med Johanna ett tag och vi ska nog troligtvis festa ikväll också på kalles men först ska jag färga hennes hår ännu mer och sedan blir det väl att fara vidare på förfest.
Jag har även bestämt mig för att ta kort på mian tusentals ärr på kroppen och skicka in dom, alltid värt ett försök.
Nu ska jag göra mitt sista skoljobb.
Ha det bra!
PUSS, S.

Studentbal 2009.

Nu har jag precis kommit hem från två timamrs tittande på folk som gått balen och alla var otroligt jätte snygga!
glömde tyvärr min kamera hemma så jag kunde ju inte ta några kort vilket kändes väldigt tråkigt..
Annars idag har jag inte gjort nånting speciellt alls varit på skolan i tre timmar ungefär sedan for jag och bea hem till mig och såg film fram tills vi skulle fara in och kolla på alla snygga balfolk.
Just nu är jag TRÖTT&TRÖTT så jag hade inte tänkt att göra annat än att ta en mars glass och sedan lägga mig och se tv och göra lite skoljobb.
Imorrn blir det andra bullar, Då blir det städa ur skåpen från dom sista skolgrejerna och sedan händer det väl inte mkt annat? sista dagen vi är i skolan på tre månader iaf, JÄVLIGT SKÖNT!
nu ska jag som jag sa tidigare gå och lägga mig i sängen och göra lite skoljobb.
Ha det bra allabarn.
PUSS,S.

Photos :]

nu har jag skapat några fler bilder på mitt nya hår.
och här har ni dom!



Det där med hår och grejer!

Nu har jag verkligen jobbat och slitit med mitt förbannade hår och jag kan säga att jag är enormt less. Nog visste jag att det skulle bli svårt att få bort den röda färgen och alla röda pigment men absolut inte såhär svårt. Nååja, jag har iallafall hållt på att färga,färga,färga ända sen i torsdas och nu börjar det äntligen att ge sig. Jag har ju inte valt att gå till den lättaste färgen heller så jag får väl skylla mig själv antar jag. Kanske skulle jag ha börjat med att gå till ljusbrunt innan jag går direkt mot blondt? men är man en blondin så tänker man som en också.
Nu har jag iallafall jätte ljust orange ( ganska fin färg enligt mig iallafall) sedan så har jag jätte ljus blonda slingor i hela håret dessutom så kom jag på nånting roligt imorse så jag klippte luggen kort vilket jag blev nöjd med och det gjorde också färgen i luggen bättre, slingorna syntes mycket bättre.
Vi ska fara och fira min mormor nu men jag slänger in några nytagna bilder på mitt nya hår innan jag går.
Ha det bra allabarn!
PUSS,S.

are we getting closer, or are we just getting more lost?

Nu hr jag precis kommit hem från en kort promenad tillsamans med min syster, Det var mycket härligt och med oss hade vi Therese hund ozzy också. trevligt,trevligt!
det här har varit min andra lugna helg och fyllechaffat har jag också fått. Igår tjänade jag 300 kronor för att skjutsa hem två killar från norsö till långnäs. Jag skulle ändå hämta pappa i stan så jag fick bensin av han så jag kunde hämta dom sedan så skulle jag till Anton i sjulnäs så det blev ingen större omväg att skjutsa dom till långnäs om man säger så, lätt värt det. Jag hade bestämt mig för att vara nykter fram till examen och jag tror bestämt att det var en bra idé eftersom att det blivit ganska många helger i rad under den sista tiden. I helgen har jag som sagt tagit det lugnt och det ahr varit jävligt skönt. Dessutom så har jag varit med Anton, varit förbi hos Lovis på kalas och sett film och enbart myst. Och vi börjar med stora steg närma oss vårat älskade efterlängtade och välkända sommarlov.
Nu är det endast 4 dagars slit kvar sedan är jag fri i sådär 3 månader framåt men det betyder också att jag kommer vara utan pengar i 3 månader framåt. Tur är iallafall att vi ska stå på loppis på lördag. Då kanske man tjänar lite pengar, förhoppnngsvis.
Idag hade jag tänkt skriva klart min barnbok och kolla igenom lite av mitt sista skoljobb så att jag kan lämna in det i veckan sedan ska jag bara softa fram till slutet :)
Nu ska jag kolla litegrann på arbetsförmedlingen och sedan göra nå gott te.
Ha det bra alla söta!
PUSS

Erikas blogg.

Januaribarn:tröga,tråkiga men söta
Februaribarn: söta, trevliga men jobbiga
Marsbarn: otrevliga, tjuriga men snygga!
Aprilbarn: puckon hela högen, men underbara!
Majbarn: snygga, gulliga men riktigt osmarta.
Junibarn: heartbreakers, dissare men trevliga.
Julibarn: snälla, glada men blir lätt sårade.
Augustibarn; snälla , söta men förstör för andra!
Septemberbarn: smarta, coola men sårar lätt.
Oktoberbarn: musikaliska, snygga men tråkiga.
Novemberbarn: bra vän, underbara men sårar ändå.
Decemberbarn: glada, söta men tröga.

visst stämmer det alltid?

Färdigfirat.

nu har vi firat färdigt Lovis. Jag var där en sista gång idag och åt tårta, fikade och gav henne min sista present. Ett par söta tygskor från H&M.
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, jag är väldigt rastlös så jag vill gärna hitta på nått roligt men vad gör man när det inte känns som att nån är på och man ska toffla efter sin pappa både halv 6 på kvällen och kring 2 på natten?
Det känns inte som någon större idé att festa, gjorde det förra helgen och jag han knappt gå ut innan dom skulle hem.
Om dom ändå kunde hitta någon annan hämtning så att jag också kan få ha roligt, jag har inte haft roligt på sådär 3 helger nu så jag tycker att det är min dag att få ha roligt idag men det tycker sälvklart inte pappa.
Det började med att jag fick stiga upp före fan imorse och skjutsa in mamma till busstationen, hon skulle iväg till skellefte och bo på hotell med hennes kusiner. Jag fick med andra ord inte sova ut det minsta, Sedan så kommer jag inte få lägga mig ikväll heller för om ifall det vore så att jag hinner sommna så kommer det bli så att precis när jag har slumrat till så kommer han ringa " kommer du och hämtar mig nu då?" . Åh det är rent ut sagt tragiskt och jag måste erkänna att Ibland hatar jag att heta Sandra Hurtig.

honey,honey!

Jag älskar dig jätte mycket Anton, du är bäst! :]

PUSS!

Lovis 1 år!:)

Idag fyller lilla Lovis 1 år och jag hoppas att hon får världens bästa dag trots att hon är så liten.
Tiden har gått så fort jag kommer ihåg det som att det var igår när pappa berättade för mig att jag skulle bli faster, först blev jag  mest chockad sen blev jag glad och jag tror inte att jag har känt en sådan obeskrivlig glädje förut. Jag tror jag frågade pappa om det var sant  tre ggr innan jag trodde på han och sedan kom du till världen och då visste jag att jag är och kommer alltid vara faster till dig. Det är jag stolt över och jag är så stolt över hur du har utvecklas, hur fort du lärde dig krypa, gå och nu springer du nästan. Du är helt otrolig.

faster älskar dig idag, imorrn & föralltid.




dessa bilder tog jag idag, finns fler också men då får ni gå in på min pixbox och kolla.
SandraCarolinee.pixbox.se

http://pitebynight.se/


hittade den här extremt fula bilden från i helgen.
 Det är ju en självklarhet att om man har en dålig dag/kväll 
så måste alla bilder man tar under dagen/kvällen
också bli dåliga. Det tackar jag för!.. 
Pentryt Jag, Bea och två söta tjejer till.

*

Idag har jag sovit mkt under dagen uppebarligen så beror det nog på min huvudvärk men vem vet.
Imorse klockan 11 så var jag på plats på ungdomsmottagningen för en årskoll med mina P-piller, vi satt där och pratade om både de ena och det andra, Jag fick fylla i ett papper och sen var jag färdig och fick fara igen.
Nu eftersom att jag sovit sådär 4 timmar så ska jag och anton värma en färdig pizza i ugnen, självklart äta upp den och sedan ska vi fara hem till mig och hämta bilen. Imorrn börjar jag sent kring 11 tror jag bestämt att det var så jag tänkte ta bilen då så jag slipper sitta på skolan hela morronen. Jag hoppas verkligen att pappa är snäll ng och lånar ut den till mig.
Det känns inte som att jag skrivit nått vettigt på flera dagar nu men det kanske beror på att det inte hänt särskilt myckt och det har det fortfarande inte men jag kanske får ihop några rader om jag skriver lite om varje dag.
Fredag: spenderades med Anton, var hemma och tog det lugnt. Dagen efter skulle bli en tidig morgon så vi hade inte mkt annat val.
Lördag: Mycket solig, varm och härlig dag, Dock lite mulet kring 8 på morronen men det försvann och blev varmt och soligt. Jag fick min första färg för iår, mest i ansiktet och på axlarna men det duger absolut. Vi satt tillsamans med fredde och johanna på Loppis och tjänade lite pengar men att måste stiga upp kl 5 på morronen hade också sitt pris.
På kvällen såå festade jag, dock utan dricka eftersom att jag skulel fara och hämta pappa och mamma på havsbadet.
Söndag: SOV OCH SOV! jag var hemma med anton, vi for och såg filmen : änglar och demoner som alla snackar så mycket om. Jag tycker absolut att filmen var bra men inte så bra så att den är värd att prata om dag in dag ut. Men helt okey.
Måndag: Det är fortfarande sol så jag var enbart ute och solade och tog det lugnt. köpte en ben and jerrys och mös på hemma.

summer of 2009 :]



Jag tror, vill och hoppas att det här blir den bästa sommaren någonsin.
make my dream come true.
RSS 2.0