pisst off & förbannad!

Idag har vi äntligen varit i lule,  jag, fredde, johanna och anton som vi har planerat ett bra tag men som aldrg har blivit av och nu när vi äntligen har vart där så har jag trots det inte hittat NÅNTING spciellt pga att anton och fredde är så äckligt stressiga så vi inte ens får gå på alla affärer nä usch så irriterande.
Både jag och johanna drabbades av att dom så mycket ville hem och var less..
 trots att vi inte gått en speciellt lång tid så i bestämde vi oss för att fara och shoppa i gallerian imorrn stället i lule fick vi ändå ingenting köpt när dom bara ringde och tjatade hela tiden, och dessutom så hann vi inte vara in där nånting igår så det är lika bra att fara in och snabb kolla iaf.

på måndag far vi till kronogård och jag har precis fått min ansiktsmask och hjälm som jag har lånat av johanna och mormor, mycket bra nu fryser jag inte iallafall för jag har en jävla massa kläder så det blir bra ;D
igår färgade jag som sagt mitt hår och jag skulle nog inte kalla mig själv för red head längre utan snarare black head.- nej men inte riktigt svart blev väl håret men det är någon konstig blandning mellan röd- svart- brunt.
Jag tyckte iallafall att det blev hyffsat trots att det inte riktigt blev som jag tänkt mig men jag har bestämt mig för att vara nöjd ändå, jag var ändå ganska less på min röda hårfärg trots att jag abvr nöjd med den tills dess jag fick utväxt( och inte lite heller) så jag ser helt enkelt positivt på en ny hårfärg, det är ändå ingen idé att springa runt och vara missnöjd för det går helt enkelt inte att göra nånting åt.

Jag måste bara få påpeka att jag inte alls är speciellt glad idag eftersom att jävlat ingenting går som jag vill!
- först så blev håret fel igår, men som sagt ingen big deal jag blev nöjd ändå men trots allt lite irriterad..
- sen idag då vi inte ens får shoppa tills stan stänger utan att pojkarna ska ringa och gnälla.
- sen när jag kom hem så har min IDIOT till syster lovat att sy fast hårförlängningen på mig när jag var hemma igen från stan, men inte då. Nej hon far iväg med andré och åker skoter. Rubbade unge.
- sen blir mamma sur på mig för att jag råkade säga ett och annat till henne men den bortskämda ungen får inge skäll. NÄDÅ.. men det är fan sista gången jag agerar frisör till hennes jävla hår.
Just därför är det ingen större idé att prata med mig idag för jag kommer ändå inte bli glad, min dag är förstörd!




Kommentarer
Linda Hurtig

Faktiskt så lovade jag aldrig!

2008-12-27 @ 19:44:21
URL: http://lindahurtig.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0