Släktmiddag!

helgen har väl varit som dom flesta andra helger men den här helgen har varit lite sämre.
i fredas, en kväll som jag och bea sett fram emot hela veckan barkade TOTALT. Blev en del strul och sådär så det blev lite tjaffs och missförstånd. sedan så skulle dom flesta gå ut också fastän inte bea hunnit fylla än. Så jag och bea gick fröstås inte ut utan vi stannade kvar och stirrade i en vägg inne på sunes. Sedan fick inte bea tag på tobbe så jag betalade 40 spänn för att gå in och hämta han. När jag gjort det så blev det livat från höger och vänster. Hög musik gjorde så att dom inte fick tag på mig heller, Bea satt sjlälv på sunes så fastän jag skyndade mig så mkt jag kunde så kändes det som att det tog ´väldigt länge. Väl ute från pentryt, vi hade precis passerat vägen mot valdinos så ringde anton och var sur på mig för att ajg inte svarat när Bea har ringt, men jag hade givetvis inte hört nånting.
vi Halvsprang tillbaka till Sunes, dom pratade lite smått och sedan tog våran kväll slut, Tobbes pappa kom och hämta oss halv 1 kanske så jag for hem till anton och sov.
Lördag hade vi släktmiddag hemma hos oss. Jennie, Janne, Jesper, Sandra, Therese, Jugge, Jag, Anton, Mamma, Pappa, Linda och andré.
Vi sjöng karaoke, åt mat + efterrätt coh pratade om allmänna saker. Däremot så var jag inte med på karaoken. jag var väldigt trött och slut, sen så är inte karaoke min starkaste sida heller. ;p Så jag lät bli helt enkelt..
Det var roligt att träffa jennie igen efter väldigt lång tid. jag måste verkligen styra upp det här och fara och hälsa på henne och se hur hon bor i Göteborg. Det skulle vara väldigt trevligt :)
Igår pratade jag med min tremening Jessica och vi bestämde oss för att träffas under påskolvet, kulkul! det var även ett bra tag sen jag träffade henne, över ett år sen, minst sagt.. Så det ska bli väldigt roligt :D
nu kom anton ut ur duschen så jag ska göra iordning nå frukost till oss.
Här kommer lite bilder från i helgen.








det där var alla bilder jag hade.
Ha det bra!
PUSS


Kommentarer
Jennie

Du vet att du ALLTID är välkommen till gbg! =)

Det var så roligt att träffas igen och jag håller tummarna för dig med "du vet vad" när det nu är dags! :) Kramar

2009-04-06 @ 09:16:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0