spare time..

finns det inte gott om måste jag säga, jag har räknat ut att den mesta delen av ens liv går ut på skola/jobb.
Det är förjävligt att det är så egentligen för så länge som man måste gå skola så borde man inte ha läxor på sin fritid.
jag han knappt vara med mina vänner/pojkvän efter skolan medans jag höll på med fotbollen 4ggr/vecka, hämskt men sant.. Just nu sitter jag på skolan och jag tycker det är långt ifrån roligt. Idag har vi haft volleyboll turnering och vi kom jävlat sist- eller typ iaf.. Så det gick ju inge bra alls sedan så är jag inte på världens bästa humör heller men det går väl över förhoppningsvis. Vi slutar för dagen om en timme och då ska jag gå ut och gå min vanliga runda runt bodsjön för att bränna bort mitt godis som jag ahr ätit under helgen, jag får höra om mamma vill följa med annars så har jag ju musik att lyssna på så det brukar vara rätt skönt.
annars idag har jag inte särskilt mkt planer, jag ska sätta mig framför historia boken och plugga igenom det litegrann eftersom att jag precis som jag trodde fick några poäng ifrån ett G, 4 poäng och jävligt surt. Jag fattar inte vad det är med mig, jag orkar ju aldrig plugga längre. Och det känns så himla tråkigt att få tillbaka ett prov som man inte ahr tillräckligt poäng på så man måste göra om de. Det ska iaf göras om på måndag och jag måste verkligen plugga den här gången så det är bäst att börja redan i veckan. Dessutom så har vi prov igen den 5e maj och dte är ju inte alls nå länge kvar så jag har redan börjat skumma igenom texten på de också för att förstå litegrann innan jag börjar plugga. Förhoppningsvis så gör jag bättre ifrån mig än sist.
jag hade även tänkt att få nånting gjort den här lektionen också eftersom att jag oftast sitter och skriver annat än vad jag ska göra. Så jag ska börja jobba litegrann nu tänkte jag.
återkommer troligtvis senare under dagen.
Ha det bra!
PUSS


Kommentarer
Erika

du när har vi nationella igentligen ?

2009-04-22 @ 16:29:24
URL: http://erikavikstrom.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0