in your empty heart i have left a mark "the best you never had".

Igår var jag på skolan som vanligt. kring 2 for jag hem till mig och tog mig en tupplur tills jag vaknade av telefonen halv 7.
Jag steg genast upp, fyllde en vattenflaska och satte mig i bilen och körde mot klubbgärdet till Johan.
Hos johan drack dom öl och hade allmänt trevligt. Jag fick vara lite fyllechaffis sedan for jag och Mia vidare till bersika där det inte alls var speciellt roligt så vi for tillbaka till stan igen till Sunes där jag Träffade Dennis Lindh mfl.
Vi lånade en telefon av dom, ringde till Johan sedan kom dom och mötte oss på Sunes. Det visade sig att dom hade bytt plats till Linus, dom var trötta och ville sova så jag skjutsade tillbaka Johan och josse till klubbgärdet och sedan for vi och tankade så att vi skulle ta oss hem.
Mia släppte jag av hos Ronny sedan hämtade jag upp Anton och for hem och sov.
Så såg min dag ut och jag hade väldigt roligt faktiskt :]
Idag har dagen varit lite mindre händelserik. jag har varit med Anton hela dagen, vi sköter ozzy och har kört runt litegrann. Kring 4 kände vi oss lite kurriga i magen så vi for och åt på pit-stop och nu sitter vi här. Vi har ingenting som helst att göra men jag tror bestämt att jag ska ta med mig ozzy och fara till Anton, slå på en film och enbart softa. HÄRLIGT!
nu ska jag ge ozzy sin sista måltid innan vi ska åka.
Ha det bra!
PUSS



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0