Dag 1

Just nu är jag hemma hos Bea tillsamans med henne, Första skoldagen var väl inte speciellt älskad snarare onödig.
Vi fick oss var sitt skåp, pratade lite med våran mentor plus klassen och efter mindre än en timme fick vi fara igen så jag och Bea bestämde oss för att gå igenom stan en sväng så det gjorde vi.
Vi åt på Subland, jag lämnade tillbaka min allt för stora klänning, hon shoppade en jacka plus ett par "säckiga" skit snygga jeans, måste erkänna att jag också blev sugen.
När hon shoppat klart där inne på gick vi in på H&M och när vi gick in genom porten så började det att tjuta, vi tänkte inte särskilt mkt på de men sedan kom jag på att jag varit med om precis samma sak förut så vi gick till expediten som stog i kassan och hon hittade ett kvarlämnat larm i jack ärmen.
Vi tyckte att det var pinsamt att gå gå ut med jackan igen eftersom att vi förstog att det skulle pipa så hon tog jackan och gick ut med den, det började ju självklart tjuta men sen var det inte mer med det.
Vi
gick tillbaka till Vera där hon köpte jackan, dom bad om ursäkt och plockade bort larmet sedan fick Bea ett par leggins som ursäkt. Vi tackade för oss och sedan gick vi ut ur affären, mötte upp Beas mamma + mormor och sedan åkte vi hem.
När vi var hemma hos henne så började vi med att se tv men jag som var så himla trött somnade ju självklart i soffan så Bea satte sig och såg sims medans jag låg och sov, sedan när jag vaknade var jag hungrig så vi gjorde oss varsin hamburgare med tillbehör och GOTT var det, brukar inte vara sådär jätte förtjust i hamburgare men den här gick utan tvekan att äta.
Nu sitter Bea och ser tv, jag vill också se så jag ska gå och hålla henne sällskap.
Skulle tro att jag blir kvar här hela kvällen så om ni vill nånting är det bara att ni hör av er.
nu drar jag,
PUSS!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0