could have loved you all my life if you hadn't left me waiting in the cold

Jag har inte gjort såhär mkt på hela sommarlovet som jag lyckats hinna med denna vecka måste jag säga. jag hr haft så otroligt roligt, varit mkt i Luleå och myst, varit på Ikea och hälsat på min bror, brorsdotter och sandra, spenderat den mesta tiden med kompisar, pratat i telefon med en underbaring och sedan så har jag även varit på stan två ggr och badat på hemlunda. MYSVECKA!
Igår så var jag till min syster igen, hon fyllde ju som sagt år igår så jag kände att jag ändå ville följa med och säga grattis så det gjorde jag, åt gott fika och pratade. När jag var där så ringde Bea och ville hitta på nånting så jag sa till henne att jag hör av mig när jag kommer hem, det var roligt att hon ringde.
När jag kom hem från Jennie så duschade jag och ringde Bea, Hon hade farit över till Sara i väntan på mig så jag traskade ner till dom, vi satt framför saras bärbara i köket, snackade skit och sådär sedan kring 12 så gick jag och Bea upp till henne, såg paradis hotel och somnade sedan till filmen jiddra inte med Zohan.- kul film det där!
Dagen därpå(idag) så vaknade vi av ett hårt bankande så vi båda studsade upp ur hennes säng men vi upptäckte efter ett tag att det var vinden som blåste i de öppna fönstret som smällde igen gång på gång så vi somnade om igen och vaknade sedan kring 11, gick ner och såg på tv och sedan åt vi frukost.
Jag stannade där till 3 ungefär och sedan gick jag hem och ut på en promenad på 1.3 mil- jag känner mig verkligen hur
duktig som helst!:)
Imorrn blir det först bad och sol på liden tillsmans med Johanna och sedan kring 6  tillbaka till Luleå igen, blir kvar där till på fredag så om ni vill mig nånting så vet ni vart ni har mig. Imorrn ska jag bara MYSA, skratta och ha kul.
Nu hade jag tänkt ringa ett telefonsamtal och sedan hoppa i duschen.
Ha det bra allihopa!
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0