Förfest hemma, fest i stan!

Jag kan välbörja med att säga att helgen har varit jätte bra.
I fredags så var vi hemma hos mig, jag, Jimmy, Jesper, Jonte, Robin och Josef sedan kom även Johanna, Fredde, Frida och Philip.
Vi satt inne i mitt rum och drack, pratade, skrattade osvosv. Senare under kvällen så kom jimmy på att han ville klipppa sig så jag tog fram min sax och klippte han, det slutade med att det låg en stor hög med hår på golvet..
Kring 11 så kommer även Andreas och Hansson till mig, och då sätter sig några stycken vid matbordet och äter och sedan åker vi in till stan med pappa.
Vi hamnade på Kalles där jag träffade Pontus, Bagge, Sandra Nordin mfl vilket var mkt roligt eftersom att det var ett bra tag sen sist jag träffade dom.
Vi stannade där inne till klockan var 2 och sedan gick vi vidare till big-boy och tog en matbit innan vi åkte hem till Svensbyn för att sova.
Igår hade jag en nykter kväll vilket var mkt skönt eftersom att jag var så sjukt trött.
Andreas tog några öl med pappa i bastun och sedan i samband med att vi skjutsade in ma & pa till stan så stannade vi upp hos frida en timme ungefär innan vi for hem och sov, Vi somnade gode så direkt.
Idag tkr jag att jag har gjort mig välförkänt av ett frisco-mål på max och sedan ska vi vidare för att kolla hockey i LF-ARENA.
Ikväll blir det nog att plugga, har fortfarande några prov lagrat i en hög på databordet!
Bilder från i helgen kommer sen.
Ha det bra allihopa.
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0