Härligt!

Jag trodde inte att det kunde bli värre men det kunde det tydligen.
Fick precis veta att jag har tre jävla prov den här veckan dvs: Imorrn, på Torsdag och på Fredag. Jag kommer inte få göra annat än att plugga den här veckan och jag som är sämst på att plugga, jag hatar det och jag kommer bryta ihop. FAN!
Vaknade exakt 10 minuter i 7 imorse och tvingade mig själv upp ur sängen, jag kan erkänna att det avr en kamp eftersom att jag var vaken till klockan 2 inatt. Självförvållat men vad gör man när man inte kan sova?
Efter att ha kollat tv i några timmar och pluggat sådär en timme så somnar jag äntligen och imorse när jag vaknade så fixade jag mitt nya hår, sminkade mig och sedan åkte jag till skolan med mamma.
När vi kommer till skolan så går jag och Bea och köper en frukostmeny i fiket som består av : en frukt, varm oboý eller te, en youghurt, och två mackor.
Vi sitter på lektionen "psykologi A" och äter samtidigt som vi lyssnar på olika redovisningar som personer i gruppen höll.
Efter att vi haft lektionen i psykologi så fortsatte jag dagen med Turism och nu om en kvart har jag min tredje lektion: psykosocialt arbete. Slutar sedan för dagen kring 15-16!
När jag kommer hem ska jag städa mitt rum som jag inte gjorde igår, mamma satte mig i andra sysslor som att plocka ur diskmaskinen medans pappa låg i soffan, kollade tv och gnällde över att han var "sjuk". Även jag kan göra nytta bara jag vill!
Iallafall så får jag lov att städa, dammsuga och Skura i rummet idag ist eftersom jag inte hann igår.
Nu ska jag börja gå ner till klassen.
Ha det bra allihopa!
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0