Hör och häpna mina vänner

Idag har varit den kallaste dagen i år för min del för idag har vi nämligen haft 28-37 grader kallt här i Jukkas och imorse när jag skulle gå till Andreas storasyster som endast bor några fåtal meter från Andreas hus i en lägenhet bredvid konsum så hade jag täckjacka, vantar, mössa och nog frös jag ändå ska ni veta.
Nog för att jag är frusen men jag tror ärligt talat ingen har undgått att frysa idag. Brrr..
Andreas har jobbat hela dagen så jag har varit hemma hos Jenny från 12.45- 17.30 sedan gick jag tillsamans med Andreas hem till honom igen och sen dess har vi som mest inte gjort nånting. Det går ju inte att vara ute utan att frysa ihjäl precis så vi har hållt oss inomhus, ätit middag och suttit framför datorn.
Imorgon är det nyårsafton och jag ska följa med Anderas syster till stan och handla in lite mat inför imorgon och sedan ska vi völ börja dricka när vi kommer hem igen samtidigt som vi alla ska hjälpas åt med maten.
Imorgon är alltså den sista dagen/ kvällen man har innan året slår om till ett nytt år med nya möjligheter och förhoppningsvis ett nyårslöfte det här året. Jag hoppas att året som kommer blir lika bra som detta år har varit för det har verkligen varit ett kanonår och det har jag bland annat min familj, vänner och pojkvän att tacka för.
Ni är underbara!
Nu ska vi gå över till Jenny igen så nu blir det att klä på sig en MASSA kläder.
Ha det bra allihopa.'
PUSS



Kommentarer
Angelica

Jag hade en helt underbar kväll :) hoppas du hade det lika trevlig där uppe med killen din :) och Gott nytt år! jag älskar dig sandra <3

2010-01-01 @ 14:54:01
URL: http://forgivemee.blogg.se/
Angelica

Visst kommer du o pojken din på min 20års fest? :)

2010-01-02 @ 18:22:25
URL: http://forgivemee.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0