Idag har fröken Hurtig varit duktig!

Idag har jag hållt mig väldigt flitig och duktig, jag har hunnit med det mesta och ändå legat i sängen och sett filmen "the green mile" som jag hittade bland alla våra tusen dvd filmer, den var väl omkring 2 timmar lång.
Jag har även hunnit prata med både Andreas och Bea i telefonen, båda två pratade jag med rätt så länge för att ordna upp saker och ting osv. Sedan när jag kollat färdigt filmen och pratat med dom klart så går jag upp och sopar bort all snö från bron, slänger bort alla fimpar från mammas "fimp fat" och sedan gick jag in och plockade ur diskmaskinen eftersom att det var en jävla massa disk i disk ho'n och även jag hade några glas och muggar i mitt rum som också behövde få plats i diskmaskinen. Jag plockade iallafall ur den och sen kände jag att jag blev enormt sugen på Spaghetti och köttfärssås alá Sandra så jag ställde mig och lagade det och det var klart en timme senare, precis i perfekt tid för när mamma och pappa kom in genom dörren så var redan maten färdig, bordet dukat och det var så gott som att bara sätta sig.
Dom blev extremt glada och det kan jag ärligt talat tänka mig!
Imorgon börjar jag klockan 9 och slutar förmodligen bara någon timme senare eftersom att vi bara ska fika med klassen, pyssla och sådär sedan ska jag väl gå igenom stan en sväng, har fortfarande inte fått veta något Andreas önskar sig så jag får helt enkelt improvisera och hitta något som jag vet att han vill ha. Jag hoppas verkligen att det duger, annars får han byta till något annat.
Nu ska ajg städa upp i mitt rum för här ser ut som skit kan jag lova!
Ha det bra allihopa.
PUSS




Kommentarer
Erika

Jag har kommit på en sak! Brunetter har roligt, blondiner har roligare. Men vi två har fan roligast!

2009-12-21 @ 21:04:31
URL: http://erikavikstrom.blogg.se/
Sandra

Så sant erika, så sant. Vi har verkligen hur roligt som helst och de bästa med de hela är att vi varken är blondiner eller brunetter för tillfället. Vi har våran egen färg och är våran egen sort. VI ÄR HELT ENKELT OSLAGBARA!

2009-12-21 @ 22:55:30
URL: http://sandrahurtig.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0