Jag saknar mitt hjärta.

Idag har jag köpt mig en nyårsklänning, en svart väldigt fin en.
Dock ser det ut som att man har sveriges största rumpa och brösten ser inte heller särskilt små ut i den men den är fin så den får duga!
Idag har jag pluggat och sovit middag, det var väldigt skönt men jag har liksom insett att det inte ens är någon idé att ens försöka sova än på nån timme iaf.
pratade precis med Andreas, jag saknar han så otroligt mkt men det är ju typ bara en vecka kvar innan jag får träffa han igen så att, så länge kan jag allt stå ut!<3
Imorgon har jag både prov och redovisning och jag känner mig extremt nervös inför hur det kommer gå. Jag har ju några timmar till på mig att plugga ikväll plus en timme under lunchen som jag kan plugga på imorgon också så jag hoppas verkligen att det går som jag vill.
Jag har fortfarande inte ätit någon riktig mat och nu börjar jag faktiskt bli irriterad också för jag är hungrig men trots det så får jag inte i mig nånting förutom sallad och några tuggor fråne n macka.
Framför mig har jag två mackor som jag hade tänkt försöka äta upp men jag har endast orkat tre tuggor från en utav dom men då har jag ju faktiskt ätit kycklingsallad idag på subland också. Jätte bra!
Nu ska jag plugga litegrann och samtidigt försöka få i mig mina mackor!
Ha det bra allihopa, godnatt.
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0