ALLA VÄNNER & JAG

just nu sitter jag i datasalen på skolan tillsmans med bea, vi har nyss bestämt att vi ska hitta på nånting på fredag och det tror jag blir en kanon kväll. För övrigt så ser dagen lugn ut men också väldigt lång. Jag har min sista lektion 14.10men den slutar inte förens 16.00- induviduella val. Väldigt jobbigt klart som fan man är trött efter en tisdag i min värld. Efter skolan ska jag fara till anton vi ska se en film han laddade hem igår (minns inte vad den hette) men den verkade vara väldigt bra. kvällen ska väl spenderas där så för mig händer det inte mycket annat idag.

och en sak till som hände idag x) HAHA. Det var så roligt jag ville bara börja skratta- på morron när jag var på väg till freja så går vi alltid genom skolan för att det är svinkallt ute & jag väljer helst inte att frysa vare sig det är 10 sekunder eller 1 minut så vi gick iaf genom skolan och förbi fiket. Och den fega jäveln som stog och pratade med en kompis vände mig ryggen -hon vågade inte ens kolla på mig! jag blir så förbannad. Allt stämmer in.
Nån borde verkligen sätta henne på plats. För att låtsas vara så "tuff" och att sedan inte våga NÅNTING när hennes kompisar inte är i närheten kallar inte jag direkt tuff, snarare patetisk. Det är fler som tycker som jag så jag är inte direkt ensam om det. drar du in dina kompisar dra jag in mina. Lycka till!


Kommentarer
therese

Men Sandra din jävla dramaqueen. Sluta nu med sånt där valler!

2009-02-10 @ 13:16:23
URL: http://theereese.blogg.se/
Sanna

Du har blivit utmanad i min blogg :)

2009-02-10 @ 19:11:23
URL: http://sannaekstroem.blogg.se/
Erika

om sandra är dramaqueen, vad fan är jörgen då :S Nu fattar jag faktiskt inte någonting längre :( attans.

Jag håller iaf med dig sandra ;)

2009-02-11 @ 18:21:13
URL: http://erikavikstrom.blogg.se/
Anonym

Fin blogg :)

2009-02-13 @ 18:22:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0