Fredags-Mandarin

fidag har jag varit som alla andra fredagar på dagis, Det känns faktiskt väldigt tråkigt att veta att det bara är en vecka kvar av min praktik och eftersom att jag inte har hela veckor så betyder det tre dagar, TRE DAGAR! jag kommer sakna dom oerhört mkt när jag lämnar dom och jag tror med säkerhet att dom kommer sakna mig också. Men det är bara att gå vidare, jag träffar väl förhoppningsvis dom någon annan gång i livet kanske när dom växt upp, eller kanske när dom fortfarande är små, det återstår att se. eftersom att det är fredag idag och dom alltid äter frukt efter lunchen så kunde dom inte spara frukten över helgen eftersom dom haft den framme helva veckan så fick jag en mandarin och jag kan då tala om att den var jävligt sur men också jävligt god. Jag älskar verkligen frukt. Det enda som är godare är godis:)
för mig så ser helgen både ljus och mörk ut. Om jag ser från den ljusa sidan så har jag och anton 10 månader just idag och det känns oerhört roligt. Jag ska alltså vara med han hela helgen lång, sova vid hans sida och mysa på. :)
sedan om jag ser på den mörka sidan av helgen så kommer jag inte ta mig nånstans eftersom att mamma och pappa ska vara borta idag och imorrn ska dom ha främmande på middag. men tro mig det är då inte alls det värsta. Jag kommer måste plugga hela helgen eftersom att jag alltid lyckas strula till det så jag får prov på prov. Jag har både matte prov och samhällsprov på måndag som jag måste plugga till, har börjat på samhällsen men inte matten så det blir lite blandat pluggande för min del. Det känns himla jobbigt och jag tänkte faktiskt börja nästan direkt jag kom hem för att jag ska få ta det lugnt sen ikväll när anton kommer. Det är väl lika bra jag går nu med detsamma. ååh..
ha en bra kväll
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0