Johan 20 år!=)

hej snyggingar!
nu har vi firat våran vän johan på hans 20 års dag som egentligen är idag. Vi hade extremt kul igår och dagen började på havsbadet där vi badade i några timmar, endel började med festandet redan där men jag körde på det nyktra medans vi avr bland vakter och skit. Var inte särskilt sugen på att bli utslängd så jag sparade alkoholen till senare när vi skulle hem till johan och jag hade då lika kul ändå!:)
klockan 9 ungefär for vi hem till johan och festade, det kom en massa roligt folk så det var riktigt roligt. Jag lärde även känna johans syster Nanna- en riktigt trevlig och glad tjej precis som sina bröder. jag kände mig inte sådär jätte sugen på att dricka så jag tog det ganska lugnt med alkoholen och drack sådär 4 öl. vi levde om rätt mkt som kring 10 sprang jag och öppnade dörren och framför mig stog en irriterad väktare som sa" hej, är det du som äger lägenheter? jag kommer från störningsjouren, ni lever om för mkr så ni måste vara tysta nu." minns inte ens vad jag sa till han men jag blev sur och sprang in och gömde mig bakom en vägg i lägenheten för att han inte skulla ta fast mig för ölen jag höll i högerhand. jag sa till alla att en väktare var vid dörren och att dom skulle stänga av musiken eller iaf skruva ner basen annars så stog jag kvar bakom väggen tills väktaren hade gått. Johan fick ett papper där det stog att han var tvungen böta 700 spänn och att det kommer synas på hans räkning. Så vi tog tag i det hela och började skramla ihop lite pengar till han för att han inte skulle vara tvungen att betala så mkt tyvärr så fick vi bara ihop hälften av pengarna eftersom att dom flesta bara hade pengar på kortet. men ajg hoppas att han får restrerande pengarna senare eftersom att det absolut inte bara var han som levde om.
Efter väktaren gått så for jag tillsamans med malin och frida till statt där jag träffade jonas och mange som jag spenderade mestadels av kvällen tillsmans med. det var inte sådär jätte kul på statt så vi stannade inte där så speciellt länge. När jag ringt efter pappa för hämtning så insåg jag att min bricka var borta. SHIT helvette. jag fick panik så jag gick till garderoben och hörde om jag fick ta ut jackan ändå om jag förklarade hur den såg ut vilket ajg inte fick. Jag fick svaret" nej det finns många beiga jackor här inne. Du får helt enkelt vänta tills dom sista jackorna är uttagna." Jag blev så sur så jag for hem utan jacka och väska.
Jackan och väskan hämtade jag idag och lyckligtvis var den kvar, men ngn hade hittat brickan men som tur var bara lämnat in den till garderoben så det ordnade sig i slutändan men ooj så sur jag blev igår x)
men i helhet så var min dag helt toppen och jag hoppas att johan var nöjd med sin dag trots att väktaren kom och förstörde stämmningen där på slutet.

GRATTIS PÅ 20 ÅRS DAGEN ÄLSKADE VÄN. :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0