LA LA LA LIKE IT!

Idag har jag fått tillbaka mitt skoljobb som jag nu jobbat med sen november så det avr väldigt skönt att få tillbaka det. De blev ett vg för min del och det tyckte jag var en väldig lättnad. jag behöver skrapa ihop några vgn nu så att jag får det betyg jag vill ha när sluetet av tvåan kommer. nu har jag alltså fått två vgn i rad och jag blir väldigt nöjd om jag lyckas få ett vg på samhällsprovet också eftersom att det första provet ajg gjorde inte alls gick bra.
Nu var det sista dagen i skolan innan Lovet så det ska bli skönt att vila upp sig lite men sen så har jag ju faktiskt tre dagars praktik kvar också så jag är inte riktigt framme än, men snart!
jag lät som att jag, anton, fredde och johanna skulle fara ut och köra idag med våran bil eftersom att det var ett bra tag sen nu. Jag tror att det blir jätte roligt annars idag så ser det bara ut som en lugn dag.
I helgen ska Johan Vollen som fyller 20 firas med fest. Jimmy frågade mig idag om jag och mia skulle följa med på havsbadet från början så jag tror att det blir nått sånt sedan är det PARTY hela natten lång=)
Lördag blir en lugn dag hemma tillsmans med min älsklingsanton Godis och kanske nån film och såklart mys. Söndag blir det troligtvis fest Igen tillsamans med johanna någonstans, men vart är helt oklart än så länge :)
Nu tänkte jag slå en pling till mia och sedan gå och käka nånting.
ha det bra.
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0