mys hos johan :)

det är skönt att känna att så många bryr sig om mig nu när det är som tyngst. jag tackar er alla för det ni är världens bästa!=)
just nu sitter jag hemma hos johan i hans lägenhet, nöter dator & väntar på mat. Det blir spaghetti & köttfärssås precis som sist men johans köttfärssås är så god :D mia är också här mikkel, jimmy & jens har vart här men dom sprang över till jens lägenhet en snabbis. Hoppas dom kommer tillbaka för deras skulle för snart blire mat;)
medans vi äter vår förhoppningsvis goda mat (flirt) så ska vi se film, lier lier möjligtvis? jag har ingen aning men jag har inte sett den så då tyckte mia att jag skulle göra det!:]
motion till musik gick bra idag vi hade spinnis sedan mage-rygg & sist avslappning & jag kan tala om att jag somnade men det får man så det är lugnt. Vill ni veta vemm jag drömde om? ERIKA! jag drömmer fan alltid om henne och vi gör alltid sjuka grejer i mina drömmar dessutom men i denna dröm satt vi bara inne i ett omklädningsrum och pratade sen så satt hon och höll i nånting typ en katt eller nått liknande. haha, jag med mina drömmar ibland är dom allt bra kul :)
kärlektionen gick väl lite sådär idag eftersom att jag ALLTID har olika att köra tillsmans med, det är fan skit för dom säger olika saker allihopa. aja nu har jag iaf lagt upp ett schema och får förhoppningsvis körkort i slutet av mars. :)
nu är maten klar så jag ska börja käka. Ha det bra =)

Puss


Kommentarer
Erika

haha, en katt XD fyfasiken, jag dör! haha

2009-02-09 @ 20:20:19
URL: http://erikavikstrom.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0