It takes no time to fall in Love but it's take you year's to know what love is

Idag ser dagen väldigt oklar ut. jag ska vara med johanna och Linda, Kanske. Vi vet inte riktigt hur vi ska göra än så länge. men jag hoppas på det iallafall. Det skulle vaar jätte roligt :] Annars så finns det en ,möjlighet till och det är att jag far till bea och är med henne, bara tar det lugnt och sådär. det skulle också vara jätte mysigt :) får se hur det hela blir, det blir nog bra hur som helst:) Anton är fortfarande hos Rasmus och lanar tillsamans med Han och marcus. Marcus har med sig sin ettåriga son Liam som Anton tydligen varit mkt tillsmans med. Kan ajg tänka mig, skulle jag ocskå vara om jag var där :)
imorse var jesper och älsklingslovis förbi och lämnade nå däck till pappa men som synd var så kom dom allt för tidigt för att jag skulle ha stigit upp. Vilket var extremt synd för jag hade inte precis tackat nej till att få träffa henne.
natten till fredag var jag massor sjuk, spydde och plågades med en dunkande huvudvärk så det blev inget dagis för min del. Jag jag piggnat till så for jag förbi och sa hejdå, lämnade glassen som ajg skulle bjuda på och kramade ungarna och jag visste inte riktigt vad jag skulle säga eftersom att dom är van att jag alltid är med dom på fredagar så dom började dra in mig i lekrummet och ville att ajg skulle vara med dom vilket jag inte kunde. Precis när ajg skulle gå ut så kom en barn fram till mig " sanna, gå inte. Du vara här" också tog hon min hand och kollade på mig.
jag blev jätte ledsen. För dom minsta är ju bara tre år så dom förstår ju inte att jag verkligen ska sluta och att det faktiskt var sista dagen för mig. men det var bara att lämna dom och gå.. jag kommer sakna dom enormt mkt men självklart ska jag fara tillbaka och hälsa på.
nu ska jag gå och duscha, ha en bra kväll!=)
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0