Fantastiska jag

wooho mina löften är hållda!!
nu är jag riktigt duktig. Jag har enbart varit med anton och pluggat i helgen vilket faktiskt har gått jätte bra, trots att jag varit lite småsugen på att hitta på nånting för jag brukar faktiskt hata att bara sitta hemma och kolla tv en hel helg. I helgen kändes det som ett måste eftersom att jag,
 som jag sa tidigare har prov på prov imorron och det har visat sig resultat kan jag säga. Nu kan jag faktiskt det mesta fastän det kändes högst omöjligt till en början men ajg riktigt tvingade mig själv att sitta flera timmar innan jag tog mina pauser, vilket inte avr särskilt ofta.  så jag har varit riktigt duktig!
Jag älskar däremot att vara med anton och klarar mig för det mesta inte utan han två dagar så jag tkr att det avr dax att spendera en hel helg tillsamans med bara han och ingen annan för det var ju som sagt ett tag sen.
Igår, imorse och i fredas när jag tålmodigt satt och pluggade samhälls och matte så satt anton och dödade folk i CS. idiot jag ahr faktiskt aldrig precis som tibia förstått mig på det spelet heller. Det går ut på att döda folk, det är fan sjukt egentligen. Men ajg har däremot provat spela cs och tkr att det är helt ok fastän jag inte gillar det och de är mest riktat åt pojkar så var det rätt så roligt när man lärde sig hur man gjorde :) Jag har gjort mer saker i helgen också som ajg känner mig duktig över. Jag har nämligen gått till anton och tillbaka hem igen samanlagt 16 km två ggr i helgen med det menas att det är över två mil. Det behövdes kan jag säga eftersom att mitt godisberoende har tagit över det mesta nu. Jag äter godis för det mesta varenda dag och det är defenitift inte rba för hälsan, trots att jag idrottar 4 ggr per vecka så är det allt över mina gränser. Jag har bestämt mig att jag ska börja jogga och gå ut på långpromenader nu igen precis som förra året. Då gick ajg ut och gick och joggade nästan varje dag så jag har tänkt börja om med det igen så snart som möjligt för jag känner att kondisen börjar bli dålig.
Imorrn är det skola och jag börjar som vanligt  08.10 med motion till musik.
nu ska jag fortsätta med mitt pluggande för nu har jag haft min paus för stunden.
ha det bra
PUSS


Kommentarer
Erika

vad duktig du har varit! jag har inte pluggat alls, fastän jag tänkte göra det :P! attans!

2009-02-22 @ 14:19:13
URL: http://erikavikstrom.blogg.se/
Erika

men jag fattar typ ändå, även fast jag inte har pluggat det är bar någon sak som jag inte fattar som jag måste fråga john om imorgon ;P

2009-02-22 @ 15:39:23
URL: http://erikavikstrom.blogg.se/
Erika

Klart att du kommer klara provet coh jag med såklart ;) haha MÄMVG = Mer Än Mycket Väl Godkänt:Phaha

2009-02-22 @ 21:24:47
URL: http://erikavikstrom.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0