jag är bra om int bäst.

det är nästan så att jag känner mig stolt över mig själv. Jag har nämligen gjort våfflor med oboý, sylt, glass & grädde åt hela familjen. det tog ett tag men resultatet blev defenitift ett godkänt. Vad händer för alla en dag som denna då? för mig blir det troligtvis en lugn dag tillsmans med pojken, en film & möjligtvis lite pluggande också. denna vecka har gått med stormfart och det är redan torsdag. Fredag imorrn, helg och fest på lördag. Jag har inte hunnit fixa nå pengar alls men jag hoppas att jag hinner så jag ocså kan vara med. jag kom även på igår när jag träffade David, Sandra & lilla wilma på stan att ajg saknade Lovis väldigt mycket & var i stort behov att fara & hälsa på henne. Jag hann inte igår eftersom att jag hade rätt så mycket att göra men jag hoppas på att pappa har tid att skjutsa mig dit idag så jag kan få hälsa på henne. tyvärr är klockan redan sex och det börjar bli sent men får helt enkelt se hur det blir. Hinner jag inte idag heller så blir det väl imorrn =))

men nejni, det blev lite ändrade planer för idag inte alls som planerat om man säger så.  så nu har jag ännu mindre att göra. pappa skulle städa och hade inte tid att skjutsa mig till lovan så det blev ingenting med det. Sen så fick jag även nyss veta att anton skulle lana ikv/natt så då blir jag själv i sängen inatt. Kommer kännas kontigt det var verkligen längesen ajg sov själv nu ;s antingen så har jag sovit med kompisar eller så med han. aja så kan det varaa tänker ia inte hindra honom från att göra vad han vill =) jag klarar mig, det gör jag ju alltid även om jag får ligga vaken ett tag xD
nu ska ajg sätta mig framför pluggandet igen och hoppas på att nått roligt tv program kommer på tv så ajg slipper ha tråkigt. :)
byebye honey pay.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0