gott nytt år i kronogård

igår kom vi hem igen från kronogård och jag kan tala om att vi utan tvekan har haft 4 kanon dagar där borta med en jävla massa öl, skoter, glada miner och härligt väder.

 förutom att mitt nyår inte blev sådär toppen bra som jag hoppades på eftersom att det barkade både med det ena och det andra, polisen och helvette näädu håll dig nära mig nästa gång så jag slipper vara orolig.
jag satt inne i stugan och surade över anklagelser jag hade fått under kvällen på 12 slaget sen efter det så blev det bara värre och värre och en person som jag älskar försvann ur tomma intet & ingen har sett han på flera timmar.
men som tur är så ordnade det sig till slut och det blev trots allt inte bara tårar utan även en massa skratt under kvällen så det avr väl roligt ändå men hade jag fått göra om den kvällen så hade jag utan tvekan tagit den chansen men det kan tyvärr inte göras ogjort även om jag hade önskat det. Jag skulle aldrig göra så mot dig, det vet du så det hela var ett missförstånd ett ganska rejält och onödigt ett. Men vi lämnade det tillslut, bad om ursäkt till varandra och lät det vara så jag skulle nog iallafall kalla dom här fyra härliga dagarna tillsamans med vänner och älskling för ett himmelrike som jag gärna far tillbaka till. 
 
ett hjärta till er mina vänner.




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0