Personbeskrivning: Sandra Hurtig

jag har fått endel personbeskrivningar från olika folk av de slag.
den senaste:

Sportig och härlig tjej som riktar sig mot fotbollen som hon gärna ägnar sin fritid åt. väldigt tävlingsinriktad och bestämd när det gäller och vill inte gärna förlora och gör det som krävs för att behålla sin roll på planen Libro som bestämmer och beodrar andra att göra sin grej. denna roll brukar inte vara särskilt omtyckt bland motståndarna pga hårt spel.
i övrigt så är hon en stark människa som håller sin stolthet på topp, säger vad hon tycker och kan ta sina konsekvenser därefter. Jag skulle beskriva hon som väldigt social och bra att prata med, har man problem så vet man helt klart vart man ska gå och sen känns allt mycket bättre. Hon är även väldigt humoristisk och rolig, skrattar för det mesta och är glad över saker som inte många andra klarar av att ens le mot, hon skämtar bort saker och låter dom sedan vara.
hon har haft samma pojkvän en bra tid nu och visar evig respekt och kärlek till honom, det är roligt att se dom tillsamans, se dom skratta och se hur lyckliga dom är. dom har brutit alla murar tillsamans och klarat av alla hinder på vägarna. det visar henne även mycket stark på det sättet.
hon gör sina saker noga och vill inte misslyckas med nånting, hatar stökigt utrymmen och kan känna att hon får ett atarkt behov av att städa mitt i natten, jag ser hon som en toppen tjej jag alltid kommer umgås med. <3



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0