Shack matt!

torsdag idag med det menas att det är fredag imorrn och helg, goosh tack!
idag ska jag vara med sofia som kommit hem från kalix imorse det kommer bli så trevligt så. Vi har iaf bestämt att vi ska gå igenom stan en sväng och sedan hitta på nånting roligt, jag tror det blir bra hur det än blir faktiskt. :]
Anton for på lan igår hos dennis och är där fortfarnde. Bara tanken på att han tar det där spelet före mig gör mig irriterad, jag gjorde nämligen ett test och han föll dit direkt. Ja det är väl mig det är synd om som är ett andrahands val men jag orkar inte bry mig ärligt talat. Jag har ju trots allt mina älskade vänner, sofia som jag ska vara med idag, bea som jag ska vara med imorrn sen så har anton bokat upp mig efter jag varit med bea men det får vi väl se hur det blir med det, efter avd jag kom fram till igår är jag ärligt talat inte så sugen. vi har ju trots allt bara ett val som innehåller flera möjligheter här i livet och jag avr visst inte inne i det valet. som ni märker så var jag väl inte sådär jätte glad igår snarare rätt så ledsen, men det har ju faktiskt sina orsaker jag blir inte ledsen utan andlening, jag brukar faktiskt ta mycket med en nypa salt men en sån här sak känns det inte som att det går. Jaja jag går vidare han säger ju ändå att  han älskar mig över allt annat osvosv och det tror jag på, det gör jag faktiskt. Men ett spel ska inte få komma före mig då blir jag faktiskt ledsen.
Nåjaa nu när jag har förklarat mig så kan jag fortsätta med att säga att jag saknar Lovis om igen, jag saknar hon så himla mycket. Jag måste hälsa på henne snart igen så jag får mig ett gott skratt igen:)
vad händer för er övriga i helgen då? som jag sa så ska jag fara på bio och se i taket lyser stjärnorna på fredag med min älskade bea. Vi ska börja kvällen med att fika på nodo för att sedan se bio, jag tror det kommer bli en toppen kväll!
Lördag frågade johanna mig om jag var sugen på att festa tsm med henne och några till, det var jag men jag vet än inte riktigt hur jag ska göra än eftersom att jag har festat endel på sistone, dom har varit kanon kvällar allihopa, men jag trro helt enkelt att det är dax att ta det lugnt nu ett tag. :)


Kommentarer
Linda Hurtig

Porr bilden där!

2009-01-29 @ 18:58:35
URL: http://LindaHurtig.blogg,se
Sandra och Lovis

Ja, tänk att vi kunde få ett så sött barn! =)

Hehe

2009-01-30 @ 22:20:42
URL: http://spikesandra.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0