god 27 januari

Idag har jag varit ute och övningskört en ganska rejäl runda med pappa. När vivar i stan for vi förbi ÖB sen till coop och handlade där jag hittade två ramar som passar massor bra i mitt rum så jag köpte dom och senare ska mina kära vänner, lovis och anton få bo i dom. Jag träffade även Elin vilket var ett bra tag sen senast så vi bestämde oss för att hitta på nånting snart, det var var sådär nått år sedan. tråkigt men sant.
igår var jag och övningskörde med robert från körskolan vilket gick otroligt mycket bättre än sisst. Nästa körlektion ska vi planera upp när jag ska köra upp och göra halkbana så jag har börjat ligga i med teorin nu igen. Han berättade också att han skulle fara på strömbaka och berätta om droger i trafiken tillsammans med en annan kille.- det var för oss dom pratade idag och jag kan tala om att det avr väldigt gripande historia dom kom med, nästan så man släppte en tår.
Imorrn är det återigen onsdag och dax för praktik- kul kul!
jag bea och erika har bestämt att vi ska fara och se bio på fredag när vi fått vårat studiebidrag för att se i taket lyser stjärnorna och kanske fara en sväng förbi nodo och dricka en caffe latté, jag längtar för jag tror det kommer bli en väldigt trevlig kväll. :)
nu ska jag gå och lägga mig för att se tv med pojken.
Ha det bra =)
Pusstjing



http://www.youtube.com/watch?v=XwsLN2dxucI


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0