New hair colour!

Igår var jag med Bea hela kvällen lång, vi tänkte hitta på nånting så vi funderade på att fara in på Kalles men då kom vi fram till att ingen av oss orkade det egentligen eftersom att vi ska festa på lördag så det blev helt uteslutet.
Sedan tänkte vi att vi skulle fara in och sitta på Nodo och bara ta det lugnt men vi la det på is alldeles för länge så när vi hade tänkt fara så var det bara 1 timme innan det stängde så då var det ingen vidare idé så det slutade med att vi for in till stan och köpte chips, dricka och dipp, såg en film och sedan sov hon över hos mig.
Imorse när jag vaknade så for jag direkt och skjutsade Linda till sitt jobb och sedan for jag till dollar store och köpte hårfärg så nu mina damer oh herrar är jag brunett igen!
Jag trivdes inte alls i ljust hår så jag tänkte direkt på en förändring, dessutom så fick jag aldrig til den blond färg jag egentligen ville ha så nu är jag som sagt brunett och det tror jag att jag ska stanna vid ett tag till, ändå tills jag blir less.
Efter att jag färgade håret så stannade Bea kvar ett tag och sedan halv 3 så for hon vidare till Tobbe, jag hämtade upp Anton och for och hämtade Linda i stan och tjänade mig en hundring till för skjuts.

Vi hyrde två filmer som vi ska se ikväll och köpte även lite gott, jag var inte särskilt sugen eftersom att jag typ har ätit varje dag av dom senaste 5 dagarna iaf.. not good!
 men Anton var sugen så jag får se om jag råkar bli de senare ikväll när vi sitter och ser film.

Nu hade jag tänkt göra Anton sällskap, Han sitter framför datorn och äter helt själv.
Jag slänger upp en bild på mitt nya hår för er som inte sett det när jag orkar ;p
Ha det bra alla snygga!
PUSS,S.


Kommentarer
Sandra och Lovis

Men Sandra, ny hårfärg igen!! Jag kollade ujst på en bild från när Lovis fyllde år, och tänkte att det var ovant att se dig i brunt hår då, när man är van att se dig blond nu, men nu måste ag juj väna om mig igen! =)

Hur som hellst, så passar du faktiskt bra i de flesta färger! =)

2009-07-09 @ 17:22:09
URL: http://spikesandra.blogg.se/
Sandra

Haha jaa, nu är det bara att du vänjer om dig igen.

Men jag har faktiskt haft håret ungefär såhär när Lovis föddes. Jag trivdes inte i blondt och fick absolut aldrig färgen som jag ville ha så jag bestämde mig för att återvända till brunt igen!:)

Tack så jätte mycket :D

2009-07-10 @ 20:22:36
URL: http://sandrahurtig.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0