totally klockren!

Jag har haft en mycket bra helg,
Fredag: var jag hemma tillsmans med Anton, åt lite gott, såg film och tog det lugnt.
Lördag: Steg jag upp klockan 7 på morron för att stå på loppis tillsmans med Anton och Linda men det visade sig att Anton inte orkade stiga upp så det var bara jag och Linda som stog den dagen, vi stog från 8-3 och för det tjänade jag in runt 300 kr på saker jag ville bli av med och hade fått. Direkt jag kom hem därifrån så kom Bea och Agnetha till mig, jag gjorde mig klar och sedan började festandet kring 8. Vi var först hos mig men sen fick vi reda på att det avr fest i huset bredvid så vi gick över dit och drack tillsamans med några till. Senare kring 11 gick vi tillbaka till mig och fortsatte dricka innan Jonas, hav 12 ungefär skjutsade in oss till stan. Vi gick ut på pentryt, dansade och hade superkul. när klockan var kring 3 så åkte vi hem med Jens och sen slutade våran kväll. Mycket rolig och lyckad.
Söndag: En extremt jobbig bakisdag, jag mådde väldigt illa, hade både huvudvärk och magont så jag låg och sov till 7 på kvällen innan jag tyckte att det var dax att pallra sig upp. Jag fick inte i mig någon mat förens efter 10 och då köpte vi även lite gott och satte oss och såg Monsters vs aliens men jag orkade inte se hela filmen utan somnade nätan i början av den och då var klockan halv 1 ungefär. Jag tror inte att jag har sovit så mkt på länge men skönt var det :)
Jag fick även ett sms av Lena som frågade om det gick bra att jag kom på onsdag ist, hon hade en läkartid på tisdag så det passade mycket bättre att jag kom en dag efter ist så det blir iaf så att jag far dit på onsdag ist :)
Så har min helg sett ut och den har varit jätte bra som jag sa tidigare, bortsett från min jobbiga bakisdag men annars helt kanon!
Idag har jag varit på stan tillsmans med Linda, ätit lunch tsm med min mormor och två syskon på Nodo och pratat med Bea via sms. Klockan 6 ska vi ut och jogga om jag nu orkar det vill säga, känner mig fortfarande lite sliten men
förhoppningsvis så har det gått över tills imorrn men det kan ju inet hålla i sig hur länge som hellst.
Till Lunch på Nodo åt jag iaf en jätte super god kycklingsallad och det åt även Therese och mormor, Linda tog något annat konstigt men det såg gott ut iaf. men jag blev iallafall jätte nöjd med mitt val av mat.
Tack så mkt mormor. Du är guld värd.
Nu ska jag vidare till Anton men ni får ha det så bra allihopa!
kort från i helgen finns på SandraCarolinee.pixbox.se
PUSS,S.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0