090624

Idag har jag jobbat igen, från klockan 8 på morron till klockan 4 på dagen. Jag kan lova att det var extremt slitigt att stå på stegar och balansera men trots allt väldigt roligt. Att måla är ändå en sak som jag tycker mycket om och jag tror att det är därför jag gör det direkt någon frågar mig. Jag har målat både farfars stuga och hans boda, lätt var det inte, ganska mycket pillerjobb men jag tror trots allt att det som var jobbigast var att stå på en stege flera meter upp i luften med världens största höjdskräck.
Nu har jag iallafall gjort bort det så nu är det bara att klippa gröset kvar till honom när han ringer, om han gör det vill säga-. Jag fick iallafall mycket beröm när jag målat klart, det blev en väldig skillnad och därned väldigt fint. Allting såg så mycket frächare ut med ny färg. Jag målade upp en burk med 10 liter målarfärg, att det skulle gå så mycket färg trodde jag aldrig men tydligen så!=)
'Direkt jag kom hem igen så gick jag och la mig framför en film och somnade gode direkt. Det var det skönaste på länge, men att sova till en film i soffan eller en film överhuvudtaget är aldrig fel, brukar oftast vara skönare än att somna i sängen utan nånting alls.
Snart ska jag fara vidare till Anton, har ingen aning om vad vi ska hitta på men jag är fortfarande väldigt trött så det blir nog inget speciellt skulle jag tro. Imorrn ska jag upp tidigt igen, ska följa med mamma och Linda till havsbadet, anton ska också följa med så det blir mys. Äntligen ska jag få sola och bada.
Det har varit fint väder i två dagar nu förutom den lilla skuren som kom igår, eller snarare den lilla "stora" skuren med spöregn och haglande ärtor..
Har inte hunnit ta mitt premiärdopp än men förhoppningsvis kommer det väl imorrn?
Nääni nu ska jag allt pallra mig vidare.
Ha det bra allihopa!
PUSS, S.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0