12/6 - Grattis till alla lyckliga studenter!

Bra dag/kväll igår, sista dagen med klassen var vi hemma hos Ida i blåsmark, spelade kubb och mös.- Där stannade vi till 1 ungefär sedan for vi hem. När jag kom hem gick jag och satte mig framför datorn en snabbis sedan for jag vidare till Anton och väntade på besked om när vi skulle få våran platta öl. Johanna ringde mig kring 4 och sedan for jag hem och var med henne. Vi gjorde oss klara och kring 6 kom plattan så vi började dricka redan hemma hos mig och sedan kring 8 for vi vidare till Hanna där några folk var och festade. Där stannade vi kring 12 sedan kom Tosse och hämtade oss och vi for hem igen och sov.
Imorse vaknade jag av mig själv av att jag var väldigt törstig så det var bara att kliva upp och ta ett glas vatten. Eftersom att jag är så morronpigg så var det ingen idé för mig att ens försöka somna om så jag steg upp, valde klänning och sedan gick jag och åt frukost- det blev ett glas juice, en macka och lite youghurt och gott vare!
Nu ringde just Sofias mamma och sa att hon for från sjulnäs och ska komma för att hämta mig så jag ska börja gå till fönstret och se när hon kommer. Idag tar Sofia och många andra av mina kära vänner studenten, vi ska först förbi backa så jag får se om jag hinner se nån av dom skulle vara roligt.
Nu måste jag gå, återkommer imorrn eller senare idag med bilder från gårdagen och idag :)
Ha det bra!


orkar inte lägga ut alla, men det finns fler på Pixbox.
PUSS,S.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0