Brun, and I like it!

Har varit på havsbadet idag igen med Anton eller man kan inte riktigt säga att jag var där med han. Jag for dit med han iallafall men han var så bränd så han var tvungen att fara hem efter 1 timma ingefär. Jag tycker verkligen synd om han för det är inte direkt kul att bränna sig men så går det när man inte smörjer in sig. Tack och lov för solskyddsfaktor!
Jag har iallafall använt solskyddsfaktor varge dag nu i tre dagar undertiden jag varit på Havsbadet och det är jag väldigt glad över  nu när jag ser hur mycket Anton har bränt sig som inte har använt det.
Idag hade jag på mig min nya klänning så jag passade på att visa den för mamma och hon blev också väldigt kär i den så hon bad mig köpa en till henne också, det gjorde jag fast inte en blommig utan en ljusblå. Den ljusblåa var också väldigt söt och jag tyckte även om den men jag får väl låna den av min mor för hon har bara small, en storlek större än jag så det borde väl gå. Det hoppas jag verkligen!
Snart ska jag gå och duscha och sedan ska jag fara till Anton, det är Lördag idag men jag känner absolut ingen skillnad alls på dagarna nu när det är sommarlov. Jag menar, vad spelar det för roll om det är lördag när man är lika ledig alla övriga dagar också? Jag anser att alla dagar är lika bra nu men tyvärr så är det ju inte så föralltid. Det är bara på sommarlov det är så bra. Under skoltiden är det ett helvette måndag-fredag, iaf för mig.
Idag blir det nog bara att ta det lugnt för mig och Anton. Vi har osett en film som vi hyrde igår eller jag har den osett eftersom att jag somnade i början av Den, vad kan klockan ha varit? 11 kanske.
 Grymt skönt med en tidig kväll och jag tror att det blir så även ikväll.
Nu hör jag att åskan går så jag måste stänga av alla datorer och dra ut dom!
Ha det bra allihopa,
PUSS,S.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0