I'll show you mine if you show me yours first, let's compare scars I'll tell you whose is worse

Hej alla snyggisar!
Idag har jag haft en kort dag men massor att göra. Vaknade klockan 9 och halv 10 körde jag från anton till skolan. När jag kom till skolan så gjorde jag klart min barnbok som jag hållt på med ett tag. Det var väldigt jobbigt och den blev sämre än förhoppningarna men den var helt klart duglig, katarina sa att jag var en fantast på att både rita och skriva hur hon nu kan tycka det förstår jag inte. För det första så hade jag väldigt brottom och var därför väldigt stressad sedan så hade jag annat som skulle göras också som att göra två kapitel i projekt och företagande och dessutom så hade jag en intervju ogjord också men snabbt ringde jag till pappa för att få min farbrors nummer och sedan ringde jag och han hade tid att ta interjuen halv två så då bestämde vi så.
Jag hade inte mycket att göra i skolan förutom att plocka ur skåpet så jag gjorde det och lämnade tillbaka alla böcker som jag glömt lämna in. När skåpet var tomt så gick jag in till stan och köpte ett 3-pack tunna tights för 29.50 på H&M- sjukt billigt och tur är väl det eftersom att dom bara håller 1-3 ggr för en sån som mig som absolut inte kan se vart jag ställer fötterna eller ser vart jag sätter mig när jag är på lyset. Förhoppningsvis så håller dom här tightsen ett tag nu framöver så jag slipper köpa nya varge månad.
När jag köpt strumpbyxorna så ringer anton och frågar om vi ska mötas, han skulle nämligen in och ta en matbit. Vi träffades på gina-tricot och sedan ringer Johanna och frågar om jag kan hjälpa henne att färga hennes hår, det kunde jag så efter att vi ätit jag och anton så går vi och möter min farbror, jag gör min intervju och sedan far vi hem till Fredde och hämtar upp Johanna. Nu har jag varit med Johanna ett tag och vi ska nog troligtvis festa ikväll också på kalles men först ska jag färga hennes hår ännu mer och sedan blir det väl att fara vidare på förfest.
Jag har även bestämt mig för att ta kort på mian tusentals ärr på kroppen och skicka in dom, alltid värt ett försök.
Nu ska jag göra mitt sista skoljobb.
Ha det bra!
PUSS, S.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0