I Love, I Love, I Love beeing in Love!

Idag är det lika tråkigt väder igen så jag har bara legat inne hela dagen... Nästan. Jag har fatiskt hunnit vara förbi Farfar och hämtat nå grejer sedan så har jag också hunnit vara förbi havsbadet, jag var väl hemma kring 2 eller nått sånt sedan har jag sovit sen dess och vaknade alldeles nyss. Jag anser att det inte finns nån anledning att stiga upp om det inte är väder som duger till att vara ute dessutom så har jag ont i magen.
Anton har slitit i mitt navelsmycke så det började blöda och nu gör det ont, har haft ont i två dagar så jag hoppas att det inte blir infekterat eller så för då tar jag ut det. Jag har aldrig haft en infektion och tänker inte ha det heller då är det ingen idé att ha kvar det. Iallafall så blev jag väldigt arg eftersom att det gjorde ont så jag tvingade han till att hålla ett vad/ tävling med mig som går ut på att vara utan godis/ chips så länge som möjligt. Samt att han måste gå på en promenad med mig nån gång när jag ber han. Han har aldrig följt med mig på promenad, han är för lat och eftersom att jag går lite längre än en mil varje gång jag går så är det på tok för jobbigt för honom. Men nu har han inget val för nu har han lovat.
Sommarlovet har nu kommit in på sin första vecka och jag känner fortfarande ingen som helst sommarkänsla. I helgen så ska vi följa med Dennis, Linda, Anton, Johanna, Fredde mfl till Dennis stuga i Rosvik (tror jag det var) och festa sedan ska alla sova över i en annan stuga. jag tror att det blir väldigt roligt bara vi får fint väder!
Förra midsommar var jag hemma med Anton som var magsjuk. Hade inte hjärta att fara ut och festa och ha roligt medans han låg hemma och dog så jag stannade hemma med han men det gick iallafall bra. Vi hyrde en film och satt inne. Inte världens bästa midsommar men vad gör man inte för sin pojkvän?
Påtal om honom så ska jag fara dit och äta just precis nu så ni får ha det så bra allihopa!
PUSS,S.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0