I mörkret hos mig om igen, i mörkret hos mig om igen. Du och jag och tystnaden om och om och om igen..

Idag har jag varit på dåligt humör hela jävla dagen och jag är fortfarande på dåligt humör men jag måste erkänna att det börjar avta. jag skulle gärna vilja få ut lite ilska här på bloggen eftersom att det inte går att ta ut annars.
 Jag måste bara få säga, hur vågar du förstöra min dag, en dag som denna dessutom. Dagen före midsommar, dagen före den dagen man tar sitt första dopp för sommaren, dagen före den underbaraste dagen som finns.
att köra 8 mil i onödan är ingenting man hoppar upp och glädjer sig över men för dig är det en självklarhet. fyfan säger jag bara ^^ du har inte körkort så du vet inte hur mycket bensin kostar att köra idag. 13 kr/liter!!  Grattis du fick mig att gå minus 80 kr idag pga att du inte ens vet vars du sätter kläder som inte är dina!
puuuuh, tack nu fick jag ut lite ilska så nu mår jag bättre.
Även om jag har varit på VÄLDIGT dåligt humör så har jag faktiskt varit glad och skrattat också. jag har nämligen varit förbi söta, underbara Lovis. Vi har hunnit vara både inne och ute, hon har gungat, lekt med stenar och blockat blommor i gräset.
Just nu håller jag på att tvätta mina byxor inför morgondagen, mina älskade vita jeans från bik-bok, Gbg. Har inte sett dom någon annanstans så jag är väldigt rädd om dom eftersom att det var några år sedan dom köptes. Jag köpte dom faktiskt när jag var tillsamans med mitt älskade fotbollslag på gothia cup och spelade fotboll. det var verkligen en oförglömlig vecka.
Anton sitter i rummet bredvid, framför datorn han också men jag tror ärligt talat att han bara sitter där för att fördröja tid den här gången, eftersom att jag inte riktigt har tid. Jag har precis packat allting inför imorgon och jag hoppas verkligen att det kommer bli jätte roligt. Men jag har ju min älskade Johanna och med henne har man alltid roligt. Sedan så är det ju några till söta tjejer som är väldigt bra och roliga dom med.
Nu hade jag tänkt gå och göra min pojkvän sällskap han ahr nämligen hunnit lägga sig i sängen medans jag har suttit här och skrivit för det blev ett rätt så långt inlägg inte sant? Ja det blev det.
Ha det bra allesamans nu går jag och sussar!
PUSS, S.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0