- Godis + Jogging

Vet ni vad jag bestämde idag när jag gick på stan? jag har ett oerhört sug efter godis hela,hela tiden.
Jag kom på att jag ska sluta upp med mitt godisätande och börja äta frukt och gå ut på promenader ist.
nu börjar snön försvinna från backen så snart börjar det ändå närma sig mina dagliga joggingrundor då måste jag ju vara lite förberedd iallafall.
det där var nog det smartaste jag kommit på på mktmkt länge. jag är stolt över mig själv. =)
Mia ringde till mig idag och frågade om jag ville komma och vara med henne, johan, mikkel mfl. Det ville jag, men vad gör man när man precis kommit in genom dörren,  precis varit i stan och hon ringer? då kan man inte annat än säga det gamla vanliga "jag tar mig inte" ... surt men sant.
Så idag blir det att plugga, övningsköra och sedan fara till bea, vara med henne och sedan sova där. vi ska nog troligtvis ta några bilder som jag isf laddar upp imorrn :)
PUSSS
godnatt.


Kommentarer
Jennie

Det där med konstant godissug känner jag igen alltförväl. Problemet för mig är bara att när jag då väl bestämmer mig för att inte äta det så är det det enda jag tänker på. Jag till och med drömmer om små smarriga godisar som vill bli uppätna.



Är det alltså så pass att det äntligen börjar försvinna lite snö nu - perfekt tills jag kommer hem. Men jag är inte sugen på slask bara. Sen ska jag ju faktiskt på pimpeltävling den helgen och då måste det vara kanonväder!



lycka till med provet, man kan bara göra sitt bästa. Det kommer gå bra ska du se, och annars får man bara göra om det!

Kramar

2009-03-23 @ 23:04:25
URL: http://jenniehurtig.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0