almost happy.

Just nu sitter jag på skolan uppe i datasalen. Efter skolan ska jag och plugga på körskolan och sedan ska jag även om jag hinner springa igenom stan en sväng för att kolla om jag hittar nått roligt klädesplagg till i helgen.
I helgen blir det fest i massor, tsm med bea och en massa folk hos jens. Jag tror att det kommer bli extremt roligt, en toppenkväll helt enkelt. När dom övriga går ut så ska jag och Bea gå vidare till en annan fest med Mia eftersom att alla inte tar sig in. Men då får jag festa med både Bea och Mia, kan det bli bättre? självklart inte :]
nu börjar vi om lektionen så jag ska gå ner och jobba lite.
återkommer senare..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nååågra timmar senare 20-20

Jag får ursäkta min tidigare rubrik jag hade på detta inlägg, men jag hade lite brottom så då skrev erika bara in några siffror för att hon tyckte att jag var seg på att tänkta, men är jag verkligen det? jag kan nästan slå vad om att 90% med blogg har problem kring det här med rubriker. så förbannat jobbigt..
Under dagen så har jag iallafall hunnit både det ena och det andra.
Jag har hunnit se några lärare och elever innom skolan spela innebandy.
Jag har hunnit gå förbi körskolan.
jag har hunnit ta ut pengar till farfar.
jag har hunnit gå på stan.
jag har hunnit köpa en cardigan + en längre t-shirt.
jag har hunnit vara på en hel del lektioner.
& tillsist så har jag även hunnit äta på sunes gatukök.
så har min dag sett ut idag, det har varit slaskigt och äckligt så jag kan lova att när jag kom hem igen så var jag gaaaaaanska så blöt om fötterna och det är jag säkert inte ensamen om heller.
Snarft ska jag fara vidare till min pojkvän och se klart gran torino eftersom att jag somnade mitt i filmen igår, sen så ska vi även se andra avenyn eftersom att det kommer ut ytterligare ett nytt avsnitt idag. Ska bli mys :)
nu ska jag gå och hänga tvätten och sedan fara.
Ha det bra!
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0