until the dawn it brings, Another day to sing about the magic that was you and me

dagen igår var också väldigt bra lite slö bara men sånna dagar måste man ju också ha biland. Japp!
jag åt go´mat hos jesper och sandra då jag samtidiigt fick träffa min underbara brorsdotter som var så mysig så=) kulkul.
idag ska jag ha en liten tjejkväll hos elin tillsamans med henne, johanna, fanny och några till? Lär bli roligt. jag har även hunnit fara förbi Lovis idag också eftersom att jag och Johanna inte hade ett dugg att göra, men det var myys.
till mat idag blev det pizza för johanna och kycklingrulle för mig. mkrt mums! och inte har jag skuldkänslor fastän jag haft en tjockis helg,.. näädå! johanna ska färga sin utväxt just precis nu och samtidigt kanske sätta i en brun färg i det också, vilket jag tror och vet kommer bli skitsnyggt. Imorrn har jag körlektion igen det var verkligen längesen eller så intee,, men det känns iaf så. Det var trots allt över en vecka sen-. god danmit så lång tid mellan vill jag inte att det ska gå, men sånna är tiderna. jajjemännsan. min helg har i helhet varit massor bra och det är jag nöjd över. Får hoppas på att nästa helg blir bra också och veckan för nu har jag ju faktiskt lov och jag kan tala om att jag känner mig fri från läxor och prov. SKÖNT var ordet. yes! nu ska jag vara lite social med mina vänner.
Vi hörs
& PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0