oplanerad kväll

Bra kväll igår. Var på bio tillsmans med Mia och såg den omtalade filmen "män som hatar  kvinnor" Jag tykte att filmen var bra men däremot så brukar jag inte tycka om sånna filmer där misshandel, våltäckter och liknande ingår. jag brukar mest bara bli irriterad men denna film var ganska varierande och faktiskt jätte bra fastän den var hämsk och gripande.
Ikväll blir det fest för hela slanten tillsmans med Anton, var tänkt att Johanna och Fredde också skulle avar med men jag fick ett sms sådär halv 12 igår där det stog att en utav dom bara ville festa en dag så då blev det inte riktigt som planerat idag. Jag tror att det blir jätte bra ändå. Vi hade iallafall tänkt börja kvällen med Bastu och sedan ta oss in tilll stan för fest vars och hur är helt obestämt eftersom att vi inte fått så mkt tid på oss att planera om våran kväll.
Anton är slö som vanligt, ligger i min säng och klagar på magont och att han är trött- jag tkr inte synd om han, inte det minsta faktiskt. Så går det när man äter chips redan på morron! ;> tjockiss..
Nu läste jag upp min rad för anton och han utbrast " men sluuuta då, nu tror dom ju att jag är tjockis. På riktigt!"
HAHA! det är klart alla tror. Fyfan vad kul..
nu ska jag fösöka få upp han ur sängen för nu vill ajg röjja upp här inne så jag kan gå och duscha nån gång.
ha det bra!
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0