sportlov utan planering..

Nu har jag nyss vaknat och jag kan tala om att det var inte bara skönt utan riktigt skönt. Helt underbart.
det avr inte speciallt roligt att vakna klockan 6 imorse för att köra bil men måste man så måste man. Just nu är jag med anton och ser repris på melodifestivalen, har aldrig riktigt gillat de programmet. Aldrig i mitt liv kan jag tala om. Men det var de enda som fanns på tv så jag får se det ändå!
vi väntar också på att antons pappa ska slita sig från arbetet i köket och komma och hämta oss för jag är hungrig och behöver mat ;) Det är inte precis så att han står och lagar mat just nu, nej långt ifrån. Han bygger om det tillsamans med Rebecca och Linus :] duktigt,duktigt.
När jag var på min körlektion idag så insåg jag att jag hade ännu en till tidig körlektion under veckan, På torsdag klockan 8. Aldrig,allllllllldriig! jag ändrade tiden till 10.25 ist- mycket bättre. Då får jag iallafall sova ut ett tag sedan kan jag gå på stan och sitta och plugga ett tag. Det blir ju perfekt. Jies,jies!
jag har iallafall ingen som helst planering över vad jag ska göra under mitt Lov, jag har hört folk som ska fara till fjällen, fara till kåbban för att åka snowboard, skidor, skoter osvosv. Men för mig har det inte blivit nån särskild planering. Men vet ni vad jag tror? Jag tror att mitt Lov blir bra ändå även fast det ser ut att bli ett väldigt lugnt sådant. Men det kan vara skönt ibland det också :) Jag tror jag ska springa in till köket och ta en frukt för jag håller verkligen på att hungra ihjäl just nu.
Ha det bra!
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0