Total kaos!

Idag missade jag bussen så jag ringde till farfar och frågade om han kunde hämta mig, det kunde han. Sedan såg jag att jag ahde ett missat samtal på min telefon, det var bea som hade ringt så jag ringde upp henne och hon sa att det inte var nånting speciellt. Hon skulle bara dubbelkolla så att vi verkligen hade sovmorgon idag.
Hon skulle åka in med sin pojkvän till skolan halv 10 så hon frågade om jag ville åka med. Det ville jag men jag hade redan ringt om skjuts till farfar så jag var tvungen att ringa tillbaka och jag tror faktiskt att han blev glad att han slapp fara från stan för att hämta mig. jag förstår han!
sedan efter att jag ringt till farfar så kom jag i panik på att jag har en körlektion 08.10, klockan var då 08.20...
jag ringde till emanuel och pratade med han och sa hur läget var så han gjorde ett undadntag och ställde in min körlektion och satte in en ny 10.25 sen idag. tack och lov...
Idag ska ajg enbart plugga hade jag tänkt, anton är ledig våde idag och imorrn så han ska fara och lana sen idag. Då får jag en bra chans att plugga Historia, perfekt!
för min del händer det inte mkt annat idag, jag sak sätta mig och äta frukost nu och sen ska jag börja gå vidare till Bea.
Vi hörs!
PUSS



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0