Thank you for loving me!

Började 9.30 idag med en lektion på 40 minuter sedan var det dax för ytterligare en körlektion med Emanuel.
Dagen fortsatte med lektioner men dock rätt så bra med raster så det gick prima iallafall.
Idag är det inte mkt planer på mitt shema, jag ska vara hemma hos Anton, se Lule spela hockey, plugga och mysa.
Sista lektionen hade jag telefon terror med 8 samtal under beloppet på 10 minuter. Vi hade "redovisning" så jag hade inte tid att ta upp telefonen och eftersom att jag inte kände igen samtalet så var det rätt så irriterande.
Jag ringde upp nummret efter min lektion och det visade sig att det var Emanuel som hade ringt. han skulle ändra min tid til körlektion till imorrn så rättare sagt än gjort. Imorrn ska jag köra igen 9.20 - trevligt, ohjaa!

just nu sitter jag i Antons rum och drömmer om godis GODIS,GODIS,GODIS. oj vad jag vill ha.
igår var jag ledsen utan att veta vad jag riktigt avr ledsen över, kan inte skylla på mens/ pms helller för den veckan är redan förbi så jag har faktiskt ingen aning. Jag misstänker starkt att väskan med dom tunga stenarna jag bär på min rygg har börjat bli allt för tung nu, det måste ju vara det för avd skulle det annars vara? jobbigt, hur länge ska man behöva gå och vänta egentligen? har iallafall inte tänkt på de ett tag nu och det har varit väldigt skönt men endel stunder kommer de upp vare sig man vill eller inte, jag är nervös, ledsen och besviken.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0