Härlig Tisdag-Onsdag!

Igår var jag med Mina älskade vänner Linnea, Sandra och Mia.Vi fick reda på i sista sekunden- nästan att det avr fest i munksund på byan så vi for dit och festade med några vänner som vi hittade där. kul,kul.
Det roligaste av allt var att jag fick träffa Linnea och Sandra igen eftersom att det avr ett bra tag sen sist. Det började med att jag träffade dom utanför nodo och vi bestämde oss för att hitta på nånting snat sedan gick jag vidare mot småstaden och kollade lite. Kring 6 träffade jag dom igen och dom ¨sa att dom inte hade nånting att göra under kvällen så dom frågade om vi kunde hitta på nånting redan ikv och ajg sa givetvis att det gick bra så dom följde mig hem och vi ringde mia och funderade på vad vi skulle hitta på, vi bestämde oss för fest och så blev det!:)
Efter festandet som avslutades klockan 12 for jag hem till min pojkvän och såg film tills vi somnade och här sitter vi nu. Vi har tagit det lugnt hela dagen lång framför filmer och liknande- riktigt skönt. Snart ska jag sätta mig framför samhällsboken och plugga så ska han få sitta ett tag. Imorrn ska jag köra igen och jag hoppas att det går bättre än sist eftersom att jag inte var särskilt nöjd med min lektion men det går ju i vågor.
Nu ska jag gå från datorn så Anton får sitta.
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0