vägen mot lyckan

Jag är verkligen överlycklig just nu. Teori + uppkörning bokad idag så jag kan säga att jag är redo. När jag ska göra mitt teori prov och uppkörningen är ingenting jag tänker nämna här, ni får se helt enkelt ;) JIIIIIIIIPPI!
Har kört med körskolan idag klockan 10.20 innan det så gick jag tsm med anton och käkade på sunes, blev inget flått för mig dock. Kände mig inte hungrig alls men vi lyckades träffa en överlycklig Jens utanför körskolan så anton fick sig en mat kamprat. Orsaken till att jens var så glad som han var var för att han har klarat teorin nån minut innan. GRATTIS!
idag ska ajg äta palt, LOVE IT. Sedan ska jag fara på bio och se "män som hatar kvinnor" klockan 9 tillsmans med mia. :) jag ahr längtat efter att få se den filmen så jag får hoppas på att den är bra, vilket ajg utan tvekan tror.
efter bion ska ajg fara hem till anton, min pojkvän och mysa. Förövrigt så händer det inte mkt alls idag. Jag hr köpt ett par byxor för 49.59 på ginatricot som jag ska bära på bion sedan så har jag köpt en fondation också, eller hur det stavas? hursomhelst så förstår ni nog vd jag menar. Helgen ser ut att bli bra, Imorrn (fredag) blir det fest tillsmans med Anton, Johanna och Fredrik- blir nog skojj kan jag tänka mig. Känns extra speciellt nu när anton äntligen är med som han inte har varit sen vi avr i kronogård under nyår så det blir skojj. På lördag får jag helt enkelt se vad som händer och sker.
nu ska jag dammsuga nedervåningen för att få nån skjuts.
ha det bra!
PUSS


Kommentarer
Erika

så snart har bäver sandra körkort! :D

2009-03-05 @ 18:33:28
URL: http://erikavikstrom.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0