Slö bakisdag

kvällen igår var väl lite sådär. det mesta barkade och vi hittade inget ställe att vara på. Den första festen vi for till kände vi att det var helt fel umgänge så vi bestämde oss för att fara in till stan och prova en annan fest som vi hört talas om istället. Vi åkte in till stan och anlände till den andra festen kring 12 kanske? Där var det inte heller nån höjdare men däremot en hel del mer och roligare folk än på den förra festen. Vi hörde talas om att polisen skulle komma till festen så vi for genast därifrån och bestämde oss för att käka på max- när vi kom dit så kom vi fram till ännu en sak. Att ingen hade lösa pengar.. Johanna och Fredde for runt på alla ställen i hela stan för att försöka ta ut sina pengar men förgäves.. Det funkade inte nånstans. Eftersom att dom var borta ett bra tag så trodde jag och anton att dom hade farit hem vilket dom inte ahde men det trodde iaf vi så vi ringde efter Antons pappa som kom och hämtade oss sedan for vi hem till mig och sov. Jag vaknade imorse och var seeeg som aldrig förr, jag tingade mig själv upp ur sängen halv 12, gick upp och drack, borstade tänderna, slog av teven och sedan somnade jag igen. Jag vaknade igen kring 2 och sedan halv 3 ringde johanna och ville att vi skulle fara ut och köra senare på dagen så vi ringde efter antons pappa igen, som kom och hämtade oss och sedan möttes vi av Phille,Fredde,Johanna och Tosse utanför anton så vi skottade av bilen och bogserade ut den ur djupsnön sedan for vi till ok och lagade vårat punkterade däck. Jag kan lova er at jag aldrig ahr sett så många stirrande ögon på så kort stund förut. Nog för att våran bil ser ut som fan, låter högt, vi har trasig ruta och en snöhög på taket men det är väl ingenting att stirra efter,eller? kanske..
vi bestämde oss iallafall för att köra någon annan dag, jag och johanna frös om fötterna så det var lika bra.
Förövrigt så blir det en lugn kväll ikväll- jag är äckligt sugen på godis men har inga pengar och blir tvingad att leva utan idag. Efter jag skrivit klart detta intressanta blogginlägg så ska ajg sätta mig framför samhällsboken och plugga och sedan ska jag sovasovasova.
Imorrn har jag en körlektion med emanuel redan klockan 8 på morron, vilket jag tror går mkt bra och sedan efter den lektionen så har jag min första Historia A lektion och jag har inte den blekaste aning om vars lektionen hålls eller nånting så det blir att söka. Det enda jobbiga med dagen imorrn är väl det att det blir en tidig morron och så tidigt har jag inet stigit upp på en vacka nu så det lär väl inte bli sådär jätte kul. Menmen sånt är livet, det blir nog bra iallafall.
nu ska jag gå in till mitt rum och vara lite social tänkte jag.
Ha det bra!
PUSS


Kommentarer
Emelie

Kolla på ditt schema på strömbackas sida så står de ;) hehe

2009-03-08 @ 19:31:13
URL: http://asaemelielarsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0