because of you i find it hard to trust not only me but everyone around me, because of you. I am afraid because of you..

Lördag idag och solen skiner för fullt. 3 plus grader är det också dessutom så jag och anton har bestämt oss för att spendera dagen på hans stuga i lillpite och köra lite skoter. MYS!
ringde bea och frågade vad hon gjorde, hon var på pimpeltävling på vitsjön tsm med hennes fotbollslag.
Hon tyckte inte alls att det var speciellt roligt lät det som så jag underhöll henne ett tag genom att prata med henne i telefonen :)
blev inget pluggande för min del igår, kände mig alltför trött och lat helt enkelt. Ska nog plugga framtill vi ska fara ist. det är ju faktiskt ett måste. jag fattar inte varför jag är så trött hela tiden somnar för det mesta före tio nu.
 brukar vara ganska  kört om jag slår på en film kring 9 då somnar jag efter en halv timma:) ganska sjönt men inte lika roligt när det är helg och man somnar kring samma tid..
Nu låter det som att Anton pratar med hans Far i telefonen så jag ska börja avrunda, har endel kläder att ta på mig dessutom måste jag hitta mina skor också. kan ta ett tag.
skriver om min händelserika dag när jag är tillbaka!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
17.57 - Nåågra timmar senare :

Nu har vi kommit hem igen vädret har varit toppen hela dagen lång och vi har kört skoter,skoter,skoter.
dessutom tog rebecca med sig en kaka som hon bakat så jag tog mig en smakbit. Det visade sig att den var vääääldigt god. nu har anton hunnit vara hem och byta kläder så hans pappa ska snart skjutsa oss hem till mig. Vi ska vara ensammen hemma ikväll, mamma och pappa är bortbjudna nånstans på fest så jag frågade Bea och Tobbe om dom ville hålla oss sälskap framför en film och godis ikv, det ville dom lyckligtvis så att, så der våran kväll ut. Lugn och härlig.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0