For every dream you made come true, for all the love i found in you, I'll be forever thankful baby.

var tänkt att det skulle bli en lugn helg i helgen men det blev inte riktigt så när sofia kom hem från kalix.
Jag fot till henne kring 8, vi gjorde oss klara sedan for vi vidare till Ante där vi satt tillsamans med tre till och spelade öl-spel och hade det allmänt trevligt. Påväg till Ante så träffade jag Jimmy och Mikkel så jag blev bjuden på ännu en fest hos Johan,  jag hade ju redan lovat dom andra så det gick ju självklart inte men ag lovade ändå jimmy att jag skulle ringa senare under kvällen vilket jag självklart glömde. Mitt minne är inte att leka med alltså..
Halv 12 så for vi vidare till Kalles där jag träffade Sandra direkt jag kom in, vi ställde oss och pratade sedan gick vi vidare mot dansgolvet. Där inne träffade jag även en av Jespers kompisar och en av Therese kompisar så lite kända ansikten träffade jag iallafall.  Vi hade iallafall mycket roligt under kvällen, halv 3 så kom Anton och Dennis och hämtade mig utanför sjukhuset och sedan var min kväll slut.
Igår var jag bara hemma med anton hela dagen, vi var hemma och såg film. Jag var väldigt trött så jag sov nästan hela dagen medans han satt och såg film. Idag är dte måndag igen och jag sitter här och väntar spänt på att få veta mitt betyg i Svenska, jag får hoppas på ett Vg iaf.
Nu ska jag börja gå ner igen, jag återkommer väl om det händer nått roligt senare under dagen.








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0