It take's a fool to remain same..

Hej allihopa!
idag kan jag tala om att jag har varit väldigt besviken och tyvärr så är det ingenting jag kan göra åt heller eftersom att det var så längesen det hände. Jag tror inte att jag har blivit bättre än eller ja det har jag väl just i det ämnet men det drabbade i år och det svider och inte lite heller det svider som FAN. Jag ska göra mitt yttersta för att få det rätta betyget och eftersom att han har sagt vad jag egentligen ligger på i hans ögon så ska det ske en förbättring. Jag går inte ut än- fortfarande ett år kvar till en förbättring.
Idag ska jag plugga som bara den, har fortfarande ont i magen så jag kan inte äöta riktigt ordentligt. Jag brukar aldrig ha ont i magen så det känns verkligen jobbigt eftersom att jag inte är speciellt van vid det. har jag ont i magen så håller det i sig max en dag men nu ahr jag alltså haft en extrem magvärk sen i söndas.
Jag ska aldrig mer äta kycklingrulle från pitstop.
Efter att jag pluggat ett tag så ska jag ta bilen till anton och sedan ikväll så ska vi se andra avenyn och jag lääängtar.
Det jag också längtar till är ´den sjuttonde maj då jag i egen hög person fyller 19 år, vilket ska firas med FEST ;] jag hör väl av mig nästa vecka nån gång och meddelar. Tills dess kommer det nog bli lugnt angående alkohol. Har blivit några helger efter varandra nu så jag känner att det skulle vara väldigt skönt med lugna helger fram till min fest.
Jag hoppas på varmt väder på min födelsedag men det kan nog säökerligen bli det, de brukar oftast vara varmt kring den sjuttonde maj. Hittils så har det varit fint väder i flera dagar så hoppas det håller i sig tills dess.
NU ska jag slita mig från datorn, ta ett äpple och sätta mig och plugga.
Ha det bra Snyggisar!
PUSS


Kommentarer
Therese

Men sluta klaga! Det är inget fel på kycklingrullarna heller!

2009-05-05 @ 15:55:25
URL: http://theereese.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0