Sandra med hjärtat!

nu vaknade jag nyss efter fyra timmars sömn. Det har varit extstremt skönt kan jag tala om. Vi ska snart ara in till stan och äta och kanske köpa nått gott sedan ska vi hem och se film hos anton.
Jag har redan räknat ut att jag inte kommer få särskilt mkt sömn inatt och då är det alltid bra att ha ånting att kolla på medans man ligger vaken, annars somnar  jag då aldrig.
jag har inte ätit nånting idag så vi ska börja fara nu. Men  som jag sa så har jag haft en  väldigt bra dag. har endast gått skola från 9-11 sedan har jag varit hos tandläkaren. När jag var klar där  så hade dom övriga i min klass redan börjat gå skoljoggen i det sura vädret, jag hade ingen större lust att springa ikapp alla så jag gick helt enkelt in till stan istället. Jag gick runt och kollade lite överallt i gallerian, fixade en dosa på banken så jag kan öppna internet bank och betala mina räkningar sedan träffade jag antons mamma och syster i gallerian när jag skulle gå ut. Då var  klockan 1 ungefär så jag åkte hem med dom till anton och somnade direkt jag kom dit framför tvn.
så har hela min dag sett ut, nu ska jag ringa efter en bil och sedan ska vi börja fara och äta.
Ha det bra allabarn!
PUSS, S.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0