*

just nu sitter jag på skolan och har absolut ingenting att göra. Jag har tidigare varit med Amanda och jens men dom började om nyss så då gick jag in i Freja för tt göra ingenting.
Erika är borta också dessutom, undrar vart hon for? äh, vi börjar snart om så då får jag väl förhoppningsvis reda på det.
Idag sov jag ut ändå till 8, vilket fvar extremt skönt eftersom att jag satt uppe och såg skräckfilm till halv 3 igårkväll.
sedan snabbsminkade jag mig, de tog sammanlagt 7 minuter kanske. När jag var klar med det så gick jag och valde kläder, det var väl de som tog den mesta tiden eftersom att jag har en jävla massa att välja mellan. Jag bestämde mig när klockan var kvart över 8 att jag skulle ha min röda tunika från gina som jag inte haft på ett bra tag, till dom tog jag mina röda pums (eller hur de stavas) och min bruna skinnjacka. när klockan var 19 över bestämde jag mig för att det var dax att gå, eller snarare springa. Bussen går långt ifrån där jag bor, eller ett kvarter bort iallafall och bussen går typ sådär 23 över 8 så jag hade 4 minuter på mig att ta mig dit. och lyckligtvis hann jag annars skulle jag vara tvungen att köra på luft till skolan vilket kanske inte alltid brukar gå så bra. utan pengar kan man inte köpa nån bensin och jag var lite sent ute med att ta ut pengar så det var tur att jag hann :) ibland är jag bra..
Imorrn är det fredag, helg och fest, nu är det endast tre dagar kvar innan jag fyller 19 så det är klart man måste fira :)
Det blir skitkul!
nu ska jag börja jobba på min inlämningsuppgif- skillnaden mellan manligt och kvinnligt ledarskap!;>
Ha det bra!
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0