Både praktik och vaccin bortgjort, pris: en tablettask!

Dagen började med dagis från 06.45-14.15 sen tog jag farväl av barnen, kramade dom och gick vidare till bussen.
När jag kom hem så satte jag mig vid datorn en snabbis och sedan gick jag och vilade fram till klockan var 17.20 då mamma kom och väckte mig och sa att vi skulle vidare för att ta vaccin.
Vi for dit så vi fick ta det, mamma började och sedan tog jag det.
Gick inte särskilt lätt, var rätt så nervös och utan att jag tänkte på de så rann det en eller två tårar, extremt nålrädd vilket jag alltid har varit och det som inte gjorde saken bättre var att se på nålen vilket jag gjorde innan och den visade sig vara rätt så lång. Nej usch, jag har bestämt mig för att inte ta spruta igen på väldigt länge!
Nu är jag iaf hemma igen, har ätit och nu sitter jag som ni märker vid datorn.
Hade snart tänkt lägga mig i sängen och plugga innan jag somnar här och imorrn är det dax för skola igen.
Det känns helt otroligt att kunna säga att vi börjar 12.40 varje onsdag, 12.00 varje Torsdag och slutar 13.10 varje fredag nu framöver. Sedan så har börjar jag 8.10- 16.20 på måndagar, samma tisdagar. Men veckorna kommer bli så sjukt mkt lättare nu när praktiken äntligen är över. =)
Gud vad jag har saknat min klass, man inser verkligen hur mkt bättre det är att gå skola än att jobba när man har praktik eller iallafall om man jämnför skola med att jobba på dagis.
Nu ska jag sätta mig och plugga, hade tänkt träna ikväll men jag kände mig allt för trött för det tyvärr så det får bli imorrn efter skolan ist när jag är utvilad.
jag kan bara inte undvika att skriva dessa tre ord innan jag avslutar,
Jag saknar dig, PUSS!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0