Drömmar är inte alltid bra!

Igår kväll var jag frusen efter att jag kom hem från Therese på kvällen så jag bestämde mig för att ta ett varmt bad och så gjorde jag.
Jag låg i badet i 40 minuter ungefär och sedan steg jag upp, torkade håret och la mig i sängen.
Har fått höra mkt saker på sistone som inte är allt för roliga och som jag inte vet är sant eller falskt heller för den delen så jag har valt att inte dra egna slutsatser av de hela med andra ord inga förutfattade meningar, även fast jag egentligen vet att det troligtvis är sant. Känns lite äckligt rent ut sagt! 
Har ingen aning om hur sent det blev innan jag somnade igår, låg i sängen och tänkte ett bra tag innan jag äntligen kunde somna men när jag väl lyckades så började jag drömma.
Jag har drömt mkt dåliga drömmar på sistone, det måste bero på att jag är så otroligt stressad .
Iaf så lyckades jag få någon timmes sömn inatt och vaknade sedan av att klockan ringde halv 7 och det kändes som en lättnad att få stiga upp igen.
Så jag gick upp, valde kläder och satte mig vid matbordet och åt, jag fick i mig lite kräm men ingen macka och sedan gick jag och satte mig vid datorn tills det var dax att åka.
dagen idag på dagis har varit mindre jobbig än dom andra dagarna, dne ahr gått ovanligt snabbt och varit ovanligt rolig, trots det jobbade jag från 07.40- 16.00..
Känns roligt att jag ahr haft en bra dag fast ajg fått så lite timmars sömn och tankarna bara snurrat runt i skallen.
Nu sitter jag här och är otroligt trött, vet inte riktigt om jag ska gå och lägga mig i sängen redan nu eller om jag ska plugga ett tag och sedan gå och lägga mig, jag tror det lutar mot att gå och lägga mig direkt och plugga imorgon. men fan, Jag flyttar ju alltid fram det för att jag är så otroligt LAT.
Jag får se hur jag gör helt enkelt, nu hade jag tänkt få någon ordning på mitt rum sen får vi se hur det slutar.
Ha det bra allihopa!
PUSS



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0