Helgen

Idag blir det en lugn dag framför tv framtill och efter att jag skjutsat Andreas till busstationen för ikv ska han tillbaka till Lumpen och det hårda livet igen.
Kommer vara skönt att slappna av efter helgens alla fester, har nästan blivit lite mycket men det har varit en otroligt rolig kväll och speciellt eftersom att festen i fredas inte alls var planerad.
Det började med att vi for iväg till Lule för att Ante skulle träna sedan efter träningen så ville Hansson att vi skulle komma förbi hos petter där dom förfestade så vi for dit och jag blev bjuden på en öl.
Andreas blev också sugen så jag ringde till mamma, det blev lite småtjaffs angående missförstånd och annat jobbigt men i slutändan så fick vi trots allt låna bilen tills dagen efter.
Det blev så otroligt mkt bättre så eftersom att Andreas hade match i Lule dagen efter så då blev det inte alls lika stressigt som att köra från Lule.
Iallafall så förfestade vi hemma hos Petter fram till att vi tog en buss kring 12 in till stan, jag tog mig inte in på All star så ist gick vi vidare till Cleos där jag träffade en hel del klända ansikten.
Där inne var det jättre trevligt och sedan kring 3 så tog jag, Andreas och Hansson en taxi hem till Hansson där vi efterfestade tills vi blev trötta och somnade.
Lördag så hade Andreas match så vi for dit halv tre och sedan började matchen halv 5.
Dom spelade otroligt bra och jag fick som jag längtat efter även se Andreas göra mål, duktig!:)
Efter att jag suttit och frysit i 4 timmar så far vi tillsist hem och då börjar vi direkt göra oss klara inför en fest hemma hos Jessica.
Cissi hämtar oss hemma hos mig men sen när vi ska fara så startar inte hennes bil, slut batteri så vi får dra startkablar från min bil till hennes och sedan startar den och vi kan fara vidare till Jessica där några fler folk är.
Dom hade redan börjat för två timmar sen när jag och Ante kom så vi skyndar oss med drickat och kring 12 går vi vidare till Pentryt där jag träffar en massa roligt folk som bla : Angelica, Anna, Linus, Jocke, Nicklas, Tobbe, Simon och måååånga fler.
Efter att vi varit på pentryt där jag hade roligare än vanligt så går vi vidare till Sunes, smiter före all kö och sätter oss bakom disken och äter en strips meny med lökringar sedan kring 3 så far vi hem till Svensbyn igen och somnar ganska direkt.
Hoppas att ni haft en kanonhelg för det har absolut jag haft!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0